Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit csináljon az ember, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljon az ember, ha alacsony és ocsmány?

Figyelt kérdés
Aki alacsony és ocsmány azt a nők semmibe se nézik. 160 centi vagyok és ocsmány. Ja és 18 évesen szűz. Úgyhogy aki alacsony és ocsmány, az alacsony és ocsmány is marad.
2016. márc. 7. 19:07
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
az, hogy ocsmány vagy, az a te bajod, tudsz rajta változtatni!
2016. márc. 7. 19:15
 12/17 anonim ***** válasza:
Jó dumával tudod ellensúlyozni a kevésbé szerencsés külsődet. Példát vehetsz Kern Andrásról vagy sok más hazai vagy külföldi színészről.
2016. márc. 7. 19:16
 13/17 anonim ***** válasza:
93%

Legyen önbizalmad meg jó kisugárzásod!

Az edzőm szintén kicsi (165 cm lehet) és nem annyira jóképű, de fú...Ha nem lenne felesége, tuti rá másznék.:DDD

2016. márc. 7. 19:24
 14/17 anonim ***** válasza:
69%
Hányszor fogod még ezt leírni????
2016. márc. 7. 19:38
 15/17 anonim ***** válasza:

ha tényleg 160 cm vagy, akkor semmit...még 170 cm-vel sem tudnál. Csak ki kell menni az utcára. Ma direkt figyeltem hány egy magas férfit, fiút látok...3-at láttam !!! 170 cm vagyok. Mind egyedül volt, és néztem őket, hogy én is ilyen selejt vagyok mint ők...Alapból minden férfi fél fejjel magasabb volt nálam. Még az öregemberek is !

Nők nagyobb része is magasabb volt. 10/8 akkora mint én vagy magasabb. Maradék 2 meg nem fog leállni egy törpével mert az magasabb nála...178 cm a férfi átlag

Belinkelem az egyik kérdésem, ha nem baj.

http://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualitas..

2016. márc. 7. 21:33
 16/17 anonim ***** válasza:
93%

Ez csak kifogás.

Egyszerűen lúzer lehetsz.

18 évtől még bármit elérhetnél életben, magánéletben.

De sanszos, hogy nem fogsz.

Semmi baj ezzel, kellenek a lúzerek, kevesebben pályáznak a átlagos és jó csajokra.

2016. márc. 7. 22:08
 17/17 A kérdező kommentje:
Egyszerűen lúzer? Az mit jelent?
2016. márc. 8. 00:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!