Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljon az ember, ha alacsony és ocsmány?
Legyen önbizalmad meg jó kisugárzásod!
Az edzőm szintén kicsi (165 cm lehet) és nem annyira jóképű, de fú...Ha nem lenne felesége, tuti rá másznék.:DDD
ha tényleg 160 cm vagy, akkor semmit...még 170 cm-vel sem tudnál. Csak ki kell menni az utcára. Ma direkt figyeltem hány egy magas férfit, fiút látok...3-at láttam !!! 170 cm vagyok. Mind egyedül volt, és néztem őket, hogy én is ilyen selejt vagyok mint ők...Alapból minden férfi fél fejjel magasabb volt nálam. Még az öregemberek is !
Nők nagyobb része is magasabb volt. 10/8 akkora mint én vagy magasabb. Maradék 2 meg nem fog leállni egy törpével mert az magasabb nála...178 cm a férfi átlag
Belinkelem az egyik kérdésem, ha nem baj.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualitas..
Ez csak kifogás.
Egyszerűen lúzer lehetsz.
18 évtől még bármit elérhetnél életben, magánéletben.
De sanszos, hogy nem fogsz.
Semmi baj ezzel, kellenek a lúzerek, kevesebben pályáznak a átlagos és jó csajokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!