Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy magyaráznátok el egy nőnek, mit érzünk, ha közvetlen orgazmus után simogatja a makkunkat?
Nem érti meg mit jelent a hiperérzékeny, csak nevet azon, ahogy vonaglok, meg nyöszörgök és könyörgöm, hagyja abba :D
Ki voltam kötözve...
Ugyanazt érzik ők is, a csiklójukban, nyugi. Egyszer izgasd addig, h csiklósan elélvezzen, majd folytasd. Na ez az az érzés!! Kiálts fel diadalittasan.
26/F
Ha ki voltál kötözve, akkor ez nyilván a BDSM játék része. Élvezi a kiszolgáltatottságod, a finom kis kínzásokat.
Ha te nem élvezed, akkor ne menj bele BDSM játékokba.
Azért a BDSM is arról szól, hogy bár kínzás, meg kiszolgáltatottság, de mégis csak addig megy el, amíg minkét félnek jó. A domináns féltől hatalmas önfegyelmet és empatikus készséget követel egy ilyen szánsz, akiben ez nincs meg, az csak divatdom. Az ilyennel be kell fejezni a játékot.
(Mondjuk a másik fele, hogy aki a gyk-n kér tanácsot, az meg divatszub)
Amúgy minden férfi más és más. Volt partnerem, aki orgazmus után a közelségemet sem tűrte el, más meg azt élvezi, ha folyamatosan simogatom, nyalogatom a makkját orgazmus után is.
Magyarázzátok el légyszi 20* a semmit...
Nem írtam egy szóval sem, hogy rinyáltam volna, vagy rosszul esett volna... Pusztán a csajom nemnismeri ezt az érzést a kérdés az volt, hogy magyaráznátok el, nem pedig, hogy szerintetek bdsm-ezünk, vagy nem bdsm-ezünk...
Úgy magyarázd meg neki, hogy megértse és elfogadja.
Tök mindegy, hogy BSM-nek, vagy cicázásnak nevezzük, amikor valaki ki van kötve, akkor meg kell állapodni egy menekülőszóban, és ha azt kimondja, akkor a másiknak abba kell hagynia. Például ha már tényleg nagyon kellemetlen neked, akkor kimondod ezt a szót, és vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!