Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek is gáz, ha egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is gáz, ha egy fiú nem tudja, hogy hogyan kell bánni a női mellekkel? Vagy én vagyok túl öreg? 28/L

Figyelt kérdés
Hozzátenném, hogy az átlagosnál kicsivel nagyobb melleim vannaK. Azaz minden vagyok, csak nem deszka.
2016. márc. 7. 11:51
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
10%

9-es vagyok. Felfogás kérdése ez a téma. Ha ennyire alap elvárás nálad akkor meg minek teszed még fel ezt a kérdést? Milyen válaszokat remélsz itt? Megerősítést akarsz? Ohhh igen, te nem vagy öreg, a srác totál gáz(habár nem is ismerjük és nem tudjuk h mennyit "jatszott" a melleiddel). Lehet h eddig csak kisebb mellű barátnői voltak, de lehet h szűz volt, bármi lehet.

Ha kedveled akkor dumálj vele, ha ennyire gáznak tartod lépj tovább.

2016. márc. 7. 14:35
 12/27 anonim ***** válasza:
és ahogy a 7-es amilyen formában kifejezte a véleményét...nos nem vitatom, viszont csak igazat adtam neki.
2016. márc. 7. 14:39
 13/27 anonim ***** válasza:
10%
Meg még mindig nem írtad le, hogy mit csinált rosszul, igazán kíváncsi vagyok, hogy hogy lehet ezt konkrétan rosszul csinálni... :D
2016. márc. 7. 14:43
 14/27 anonim ***** válasza:
10%

Ha hiszed, ha nem, minden nő mást szeret. Van pl. aki azt szereti, ha nyalják-falják a melleit, a másik meg ettől egyenesen rosszul van, mert ő azt szereti, ha a férfi a nyelve hegyével nyalogatja a bimbója hegyét. Megint másik azt szereti, ha erősen megmarkolják a mellét vagy megcsavarják a mellbimbót, más nő meg fel is jelent erőszakért, ha ilyennel próbálkozol nála.

Mindenesetre két lehetőséged van, vagy elmondod neki, mit szeretnél, vagy elmerülsz az öntömjénezésben és a srác - alighanem teljesen alaptalan - megvetésében.

2016. márc. 7. 16:12
 15/27 A kérdező kommentje:
9-es: Hogy az ilyen 30 évesen is szűzek kíméljenek! :P
2016. márc. 7. 16:54
 16/27 A kérdező kommentje:

Sünike: Te nem a 9-es vagy?

Csak civizáltabb doppelgangere? Mert úgyis lenézlek. Tehát nyugi...

2016. márc. 7. 16:57
 17/27 anonim ***** válasza:
58%
Naaa de kérdező, hát ez nem szép dolog, téged se néz le senki, mert egy idióta vagy...
2016. márc. 7. 16:59
 18/27 anonim ***** válasza:
41%
A kérdésed alapján már gyanitható volt és válaszaid megerősitik h egy igazi bombázó lehetsz, nagy mellekkel, pic.a nagy szájjal (ami csak egy bizonyos esetben lehet hasznos):D és nulla intelligenciaval.
2016. márc. 7. 17:14
 19/27 anonim ***** válasza:
kérlek ne haragudj h nem azt adtuk válasznak amit hallani akartál, KÉRLEK ne adj megint 0%-ot a válaszokra, mert ez olyan kegyetlen tőled, kérlek neeee :) ne mert ez olyan gyerekes, biztos 28 vagy?
2016. márc. 7. 17:23
 20/27 A kérdező kommentje:
Szegény aggszűz...
2016. márc. 7. 17:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!