Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok! Egy extrémebb méretű...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Egy extrémebb méretű (23/6) pénisszel, hogyan kell bánni, hogy számotokra is élvezhető legyen az aktus? 26/f

Figyelt kérdés
farok, méret, extrém, vastag, hosszú, cm, pénisz

2015. jún. 15. 20:18
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Óvatosan.
2015. jún. 15. 20:19
 2/11 anonim válasza:

Ezt a 23/6 ot nem értem . De kíváncsi vagyok:).

Mond el létszii

2015. jún. 15. 20:21
 3/11 anonim ***** válasza:
okosan , óvatosan, és figyelj arra hogy a lánylak meddig jó
2015. jún. 15. 20:22
 4/11 anonim ***** válasza:

Hát, barátomnak ekkora.

Az elején óvatosnak kellett lennie, de most már nem figyel rá különösöbben, megszoktam :)

2015. jún. 15. 20:26
 5/11 anonim ***** válasza:
4es: mázlista vagy a pasiddal :)
2015. jún. 15. 20:33
 6/11 anonim ***** válasza:
27%
Nem kell finomkodni, vágd be neki tövig. Mint látod minden lány a hatalmasat szereti.
2015. jún. 15. 20:35
 7/11 anonim ***** válasza:
Úgy van! Majd akkor mondják, hogy a nagy kell nekik!
2015. jún. 15. 21:09
 8/11 anonim ***** válasza:
max félig kell csak betenned ...és nagyon light-osan, nehogy véletlenül tövigrakd
2015. jún. 15. 21:11
 9/11 anonim ***** válasza:

Nagyon alapos előjátéknak kell megelőzni, simi, orál, ujjazás, egyre több ujjal, hogy táguljon.

Első behatolás lassan, a többi a lánytól függ. Van, aki szereti, ha a méhszáját bökdösik, de a legtöbb nőnek fájdalmat okoz. Ilyenkor ne told be tövig, vagy váltogassátok a pózokat, a behatolási szöget, és tapasztaljátok ki, hogyan nem kapja telibe.

2015. jún. 15. 21:59
 10/11 anonim ***** válasza:
74%

A lánynál érd el, hogy legyen nagyon nedves, ezt már előttem leírták, hogyan. :)

Lassan hatolj be, és az első lökések is nagyon finomak legyenek, utána a lány döntse el (bár bocs, hogy ezt mondom, de nehéz elképzelnem nőként, ha van olyan nő, aki azt akarja, hogy tövig nyomd neki... nem is tudnád). És figyeld végig a reakicóit! Vanak olyan lányok, akik nem mindig szólnak, ha már túlságosan fáj nekik.

Most lehet, hogy kicsit úgy hangzik, hogy egyfolytában a lány kedvében kell járni, meg ilyesmi, nem tudom, hogy ez neked mennyire tetszik majd. De egy ilyen hatalmas pénisszel nem mindegy, hogy bánsz. :D Bár szerintem a férfinak alapból figyelnie kell a nőre, és ez fordítva is igaz. :)

Egyéni vélemény: nekem akkor lenne ideális, ha kb 10 centivel kisebb lenne, a legtöbb nő így van vele. Ez nem azt jelenti, hogy veled bármi baj lenne, de ha azt szeretnéd, hogy a lány is élvezze, akkor finomnak kell vele lenned, utána pedig egymáshoz szoktok, és jobb lesz. :)

2015. jún. 15. 22:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!