Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Egy extrémebb méretű (23/6) pénisszel, hogyan kell bánni, hogy számotokra is élvezhető legyen az aktus? 26/f
Ezt a 23/6 ot nem értem . De kíváncsi vagyok:).
Mond el létszii
Hát, barátomnak ekkora.
Az elején óvatosnak kellett lennie, de most már nem figyel rá különösöbben, megszoktam :)
Nagyon alapos előjátéknak kell megelőzni, simi, orál, ujjazás, egyre több ujjal, hogy táguljon.
Első behatolás lassan, a többi a lánytól függ. Van, aki szereti, ha a méhszáját bökdösik, de a legtöbb nőnek fájdalmat okoz. Ilyenkor ne told be tövig, vagy váltogassátok a pózokat, a behatolási szöget, és tapasztaljátok ki, hogyan nem kapja telibe.
A lánynál érd el, hogy legyen nagyon nedves, ezt már előttem leírták, hogyan. :)
Lassan hatolj be, és az első lökések is nagyon finomak legyenek, utána a lány döntse el (bár bocs, hogy ezt mondom, de nehéz elképzelnem nőként, ha van olyan nő, aki azt akarja, hogy tövig nyomd neki... nem is tudnád). És figyeld végig a reakicóit! Vanak olyan lányok, akik nem mindig szólnak, ha már túlságosan fáj nekik.
Most lehet, hogy kicsit úgy hangzik, hogy egyfolytában a lány kedvében kell járni, meg ilyesmi, nem tudom, hogy ez neked mennyire tetszik majd. De egy ilyen hatalmas pénisszel nem mindegy, hogy bánsz. :D Bár szerintem a férfinak alapból figyelnie kell a nőre, és ez fordítva is igaz. :)
Egyéni vélemény: nekem akkor lenne ideális, ha kb 10 centivel kisebb lenne, a legtöbb nő így van vele. Ez nem azt jelenti, hogy veled bármi baj lenne, de ha azt szeretnéd, hogy a lány is élvezze, akkor finomnak kell vele lenned, utána pedig egymáshoz szoktok, és jobb lesz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!