Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan férfi nemű ember aki nem húzná meg Sarka Katát?
Figyelt kérdés
Egyik osztálytársam megkérdeztem, ő azt mondta nem.2016. márc. 7. 10:30
11/22 anonim válasza:
Én meghúznám...a vonóhoroggal. :D
12/22 anonim válasza:
Hát nézd... Persze meghúznám, ha ki lennék éhezve, és ha szépen megkérne rá, de csak gumival! :D
13/22 anonim válasza:
#9: Nagyon igazad van! Egy semmirekellő szutyok a pasija meg... hagyjuk is...
14/22 anonim válasza:
Persze először a fülét utána a haját,aztán nekiálítanám kocsit mosni:)de egyébként meg.
15/22 anonim válasza:
Neeee, jók ezek a képek:D Amúgy itt jön be az mikor valaki annyira ellenszenves, hogy bármennyire is jól néz ki, valahogy taszít...De azért élőben, ha lenne rá lehetőségem tuti nem mondanék nemet:D
16/22 anonim válasza:
9#-es Igazad van. Egyszer megnézném reggel TÉNYLEG smink nélkül, élőben. Mert TV-n keresztül nekem is tetszik, de élőben még nem láttam. A vonaton, buszon stb. naponta látok legalább olyan vagy még szebb, természetesebb lányokat, nőket. Némelyiket szívesen látnám magam mellett. 36/F
17/22 anonim válasza:
Ez nem a Sarka Kata te vaksi, nézd már meg jobban a fejét!
18/22 monstercreampie válasza:
Eddig nem tudtam ki az a Sarka Kata. Ezek szerint valami celeb tucatp*csa, sok műanyaggal. Kellene a ráknak...
19/22 anonim válasza:
Erre azt mondom aki serceg vagy nem tudja elképzelni,hogy egy ilyen nő legyen alatta.
Én órabérbe dugnám,bomba nő full top,személyesen is láttam,azért utcán szebb nőt nem igazán láttam mostanában ellenben dagadt,szürke,semmilyen ruhás nőket igen.
20/22 anonim válasza:
Ez a smink nélküli dolog nagyon jó ha a barátnőd nem sminkel reggel asztmondod neki hogy ronda vagy miatt faszzzzz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!