Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit csináljak? (megcsalás)

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? (megcsalás)

Figyelt kérdés
1 eve boldog parkapcsolatban elek baratommal. Sajnos a kapcsolatunk elejen volt egy kis felrelepesem amirol o nem tud de ha megtudna rogton szakitana velem ez tuti! A pasim haverja tudja ezt a felrelepesem es megzsarolt kb 2 honapja, hogy sz*pjam le ot es nem mondja el a pasimnak... megtettem de ma megint megzsarolt hogy ha nem sz*pom le megint akkor elmondja azt is hogy lesz*ptam... Mit csinaljak ?? Nem szeretnek rendszert csinalni ebbol hogy rendszeresen sz*pom a pasim haverjat ami szerintem ertheto...
2016. márc. 6. 22:43
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Tehát azért, hogy ne tudja meg, hogy megcsaltad, megcsaltad újra... Ügyes vagy. Ebből már nem szabadulsz. Ezért kell az egyenes utat járni. Vagy ne lépj félre vagy mondj igazat. Most megtanulod...
2016. márc. 6. 23:18
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Azért az nem a csávó napja lenne, ha megtudná, hogy a csaja a haverját szopkodja azért, hogy az tartsa a száját arról, hogy a csaj már előtte is megcsalata. Őszinte barát, hűséges barátnő :D
2016. márc. 6. 23:21
 13/18 anonim ***** válasza:

Ilyen barát mellett kinek kell ellenség.

Amúgy nagyon buta vagy. Inkább mondtad volna el barátodnak azt a kis félrelépést...

2016. márc. 6. 23:29
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos... ez ki fog derülni mert:

1) Ha nem nyeled a havernak rendszeresen el fogja mondani.

2) Ha nyeled neki rendszeresen le fogsz bukni.

3) Ha okosan szakítasz a pasiddal és lelépsz a haver el fogja mondani

4) Ha elmondod... akkor is meg fogja tudni.

2016. márc. 6. 23:31
 15/18 anonim ***** válasza:

Ezt csúnyán elbaxtad.Még pedig azzal.Hogy engedtél a zsarolásnak.Egyszóval.Így már a barátod el fogja hinni,mind a két megcsalást.

Ha nem engedtél volna,akkor csak egy állítás egy tagadás.S a barátod betudhatta volna egy rossz indulatú próbálkozásnak a haverja részéről.

De kitudja? Lehet,hogy pont a barátod áll emögött,és letesztelt téged.Te meg bedőltél.

De szép haver az ilyen.

Ha ilyen haverjaim lennének.A szrt kitaposnám belőlük.

Utána meg le ülnék veled megbeszélni,hogy hogy is volt ez az égész.

2016. márc. 7. 00:14
 16/18 anonim ***** válasza:
húha.... na ilyen barátnőd sem magamnak, sem senkinek nem ajánlok! elég rossz lesz a srácnak ha kiderül az igazság a buta ribi barátnőjéről...
2016. márc. 7. 08:00
 17/18 anonim ***** válasza:
Ha ez nem egy 16- 17 éves kanos fiú unatkozásának elverésére született kérdés, akkor először is OMG.Aztán szerintem zsarold meg, hogy ha nem száll le rólad feljelented zsarolásért, szexuális zaklatásért/erőszakért, tökmindegy, hogy nincs bizonyítékod, ő ezt nem tudhatja. Ha ez nem jó, de bevállalós vagy akkor vonjátok be a srácot harmadikank és akkor már legálisan szphatod
2016. márc. 7. 09:35
 18/18 anonim ***** válasza:
Én is azt akartam mondani. Szedd össze az sms-eet meg beszélgetéseket és mondd meg neki ,h ha nem szál le rólad akkor mész a rendőrségre. Döntse el ,h megéri-e neki ez!
2016. márc. 8. 19:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!