Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, gáz ha izgat az alávetettség?
Figyelt kérdés
Kikötözés/büntetés/szembekötés..stb.
Honnan tudnàm észre venni ha egy pasi is ugyan ezeket szereti?
2016. márc. 6. 17:30
11/15 A kérdező kommentje:
Rendben megpróbálom.Köszönöm!:)
2016. márc. 6. 19:57
12/15 anonim válasza:
13/15 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem gáz, én is nagyon szeretem, borzasztóan felizgat a kiszolgáltatottság. Nyugodtan kérdezd meg a partneredet, hogy lenne-e kedve esetleg egy kis szembekötősdinek stb én az elején a páromnak így ajánlottam fel és nagyon bejött neki :)
22/L
14/15 anonim válasza:
viber, chat, sms. Szerintem sokkal könnyebb leírni ilyeneket mint szemtől szembe megmondani. Mi is így kezdtük, ilyenekről írkáltunk egymásnak, ki mire vágyik mit engedne meg stb. Sima lefogásból így lett bilincselés és pálcával fenekelés :)
15/15 anonim válasza:
Kötözd ki valahova és mond meg neki hogy eszt akarod,ha nem jön be vágd le a lomposát és zavard el:))))
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!