Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a seggembe élveznek nem lehetek terhes ugye?
Figyelt kérdés
Légyszives normálisan válaszoljatok mert fontos!2016. márc. 6. 14:09
1/24 anonim válasza:
hát... ki tudja...figyelj szerintem lehecc
3/24 Igen, én vagyok! :) válasza:
Ha pasi vagy igen.
4/24 anonim válasza:
hidd el lehetsz, nőgyógyász vagyok nem egy ilyen esettel találkoztam már
5/24 anonim válasza:
igen, de csak kölyökvidrát fogsz szülni utána
6/24 anonim válasza:
A seggeden keresztül az agyadat is szétb___ák?
8/24 anonim válasza:
Csak akkor ,ha 7x felugrasz ,elkezdesz hápogni,pofozgatod magad és rá 3 napig böjtölsz.
Igen ,ha ezt megteszed az leszel.
9/24 anonim válasza:
lehetsz, gyereket fogsz sz@rni, nem pedig szülni :D
10/24 anonim válasza:
Még szerencse h nem lehetsz terhes seggen keresztül basszus. Szegény gyereket nagyon sajnálnám h ilyem hülye annya van -.-" (már bocs h ezt írtam de ehhez h egy ilyen kérdés megfogalmazódjon hatalmas iq hiányban kell h szenvedj)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!