Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Garadex kérdése:
Lehet hogy terhes a barátnőm?
Figyelt kérdés
Minden alkalommal, ha együtt voltunk volt rajtam óvszer. Körülbelül 3 -4 héttel ezelőtt azonban kiprobaltuknugy is, hogy barátnőmnek menstruacioja volt. Azt mondta hogy ekkor nagyon kicsi erre az esély, ugyhogy Kipróbáltuk gumi nélkül. De ekkor sem mentem el benne. Meg egyszer sem volt olyan alkalom hogy benne mentem volna el. Azota viszont nem jott meg neki. Lehetséges hogy terhes lett valahogyan? Azt hiszem előtte orálisan kenyeztetett es a szájába mentem el. Ha jol emlékszem a gumi nélküli sex ez utana történt. Lehetseges ez?2016. febr. 29. 03:17
1/21 anonim válasza:
Igen, lehet.
Köztes peteérés bármikor előfordulhat.
2/21 anonim válasza:
Hat barmikor teherbe lehet esni nekem ezt mondta a nogyogyasz. Az a baj ha elotte elmentel es utana volt szex akkor a csoben meg lehetet sperma.. Miota kesik? Csinaljatok tesztet!Lehet csak az idegeskedes miatt kesik.
4/21 A kérdező kommentje:
40 napja késik neki..
2016. febr. 29. 10:15
6/21 anonim válasza:
40 napja késik?? nem azt akartad írni h 4 napja? :)
amúgy meg mensi alatt, főleg előváladéktól teherbeesni azért eléggé művészet..
7/21 A kérdező kommentje:
nem. 40 napja
2016. febr. 29. 13:34
8/21 A kérdező kommentje:
illetve, 40 napja volt a legutóbbi menstruációja
2016. febr. 29. 13:35
9/21 anonim válasza:
És még 40 nap alatt nem volt annyi eszetek,hogy vegyetek egy tesztet?
10/21 anonim válasza:
az több, mint egy hónap... ennyi idő alatt lehetett volna tesztelni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!