Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lehet hogy terhes a barátnőm?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Garadex kérdése:

Lehet hogy terhes a barátnőm?

Figyelt kérdés
Minden alkalommal, ha együtt voltunk volt rajtam óvszer. Körülbelül 3 -4 héttel ezelőtt azonban kiprobaltuknugy is, hogy barátnőmnek menstruacioja volt. Azt mondta hogy ekkor nagyon kicsi erre az esély, ugyhogy Kipróbáltuk gumi nélkül. De ekkor sem mentem el benne. Meg egyszer sem volt olyan alkalom hogy benne mentem volna el. Azota viszont nem jott meg neki. Lehetséges hogy terhes lett valahogyan? Azt hiszem előtte orálisan kenyeztetett es a szájába mentem el. Ha jol emlékszem a gumi nélküli sex ez utana történt. Lehetseges ez?
2016. febr. 29. 03:17
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Jééézus... a leendő gyerek nem érdemel ilyen idióta szülőket :(
2016. febr. 29. 14:02
 12/21 anonim ***** válasza:
"Körülbelül 3 -4 héttel ezelőtt azonban kiprobaltuknugy is, hogy barátnőmnek menstruacioja volt." akkor hogy telt el azóta 40 nap??
2016. febr. 29. 14:03
 13/21 A kérdező kommentje:
Szoval. Amikor a barátnőmnek mentruacioja volt akkor csináltuk. Es utana van egy idő kb amig a noknek noncs nem igaz? A sextol szamolva a 40 nap. Mert amikor barátnőmnek megkellett volna jonnie nemjott meg es azota is késik. Tehat kb 1 vagy 2 hetet késik a mensike igy mondta nekem. Most vettünk egy tesztet holnap próbáljuk ki. Ilyenkor az meg mutat eredményt? Bocsánat a tudatlansagert eleg kényes a szituáció es meg nemigen kellett ilyeneken gondolkodnom
2016. febr. 29. 16:01
 14/21 A kérdező kommentje:
Bocsánat a pontatlansagert most neztem rosszul fogalmaztam... Csak kicsit ideges vagyok
2016. febr. 29. 16:03
 15/21 anonim ***** válasza:
Mutat persze,az elso 3honapban 2naponta duplazodik a hcg szint. Ezt a hormont mutatja ki a teszt. Ha terhes mar 2csik lesz. Hany napos a ciklusa a baratnodnek? Mert ha 28koruli akkor 40nap utan mar delutani pisibol is pozitiv lesz a teszt, nem kell megvarni a reggelt.
2016. febr. 29. 19:09
 16/21 anonim ***** válasza:
Majd írj mi az eredmény ;)
2016. febr. 29. 20:19
 17/21 anonim ***** válasza:
Na, mi a helyzet?
2016. márc. 1. 22:30
 18/21 anonim ***** válasza:
Mi lett?
2016. márc. 2. 13:26
 19/21 A kérdező kommentje:
Vicc az egész. Elnézte a menstruációs honapjat. Habar késett is 2-3 napot, akkor sem 2 hetet, vagy 40 napot. Istenem... Szóval nem vagyok apuka.
2016. márc. 4. 13:08
 20/21 anonim ***** válasza:
De azért remélem tanultál az idegeskedésből, és többet nem kísérleteztek ;)
2016. márc. 4. 13:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!