Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok ha a barátotok azt mondaná, hogy vigyél neki kaját és?
Figyelt kérdés
Mit szólnátok ha a barátotok azt mondaná, hogy vigyél neki kaját haza és álljak meg a Mekinél. Elmondta mit kér, megvettem, elmentem hozzá. Vettem magamnak is kaját, suliból jöttem ki és nem ettem csak reggel. Vettem magamnak is kaját, mert iszonyat éhes voltam.
És amikor odaértem azt mondja, hogy ne egyek (a saját kajáat amit vettem magamnak nem ehettem meg) mert lehet szopás lesz és behányok.
Ez pár éve volt, de megmaradt bennem. Akkor szarul esett de nem szóltam semmit és nem ettem csak majd otthon.
23L
2016. márc. 5. 21:29
21/54 anonim válasza:
A story már ott el van **szva, hogy a mekiből vettetek kaját...
22/54 A kérdező kommentje:
Én vékony vagyok, de szeretem a Mekit. McDrive. Nem kell kiszállni az autóból.
2016. márc. 5. 22:04
23/54 A kérdező kommentje:
Jah a Meki kaka, én vega vagyok, de találok ott is kaját. Ő kért Mekit. Nálam alap a Nobu, Rosenstein, KNDRY. Bock bistro.
2016. márc. 5. 22:18
24/54 anonim válasza:
én ilyen drága mű kajákat nem ennék
26/54 anonim válasza:
jó hogy olvastál azóta könyvet,biztos ott láttad ,hogy kelll elegánsan távozhni :)))
27/54 A kérdező kommentje:
Ha neked ez drága akkor szóba sem állok veled. A Meki dráaóga? Te hülye vagy? Miért főzzek? A prolik válaszát nem kérem. Én a legminőségibb éttermekben eszem. Főzés helyett ott vannak a közös programok,
2016. márc. 5. 22:53
28/54 anonim válasza:
A prolik válaszát nem kéred csillagom és a legminőségibb helyeken eszel? Sőt, a tanácsokat is a legminőségibb helyen kapod. #gyk.hu
Te kis szánalmas idióta. :)))
29/54 anonim válasza:
mekDonáld az neked való,leghjobb,minőségi :p
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!