Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek a lányok hány...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a lányok hány százalékának oké az, hogy punciból popsiba, majd visszarakja a pasi?

Figyelt kérdés
Az a legjobb szex, ha elengedi magát az ember és ami ösztönből jön azt csinálja. Tudom, hogy sok lány aggódik, hogy mi lesz akkor ha a popsiból bacik kerülnek a punciba, de Istenem, annyira közel van a két bejárat, hogy a nap 24 órájában esély van arra, hogy "megfertőződjék" a punci.
2016. márc. 5. 19:15
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Simán van!
2016. márc. 5. 20:13
 12/16 anonim ***** válasza:
0%
Jó néhány lány megengedte már nekem. Előtte gondosan beöntött magának popsiba. :D Ja, és a se.ggből szájba dolgot is többen bevállalták velem. Gumi nélkül. :D
2016. márc. 5. 20:20
 13/16 A kérdező kommentje:
Ja szerintem attól is függ, hogy mennyire van begerjedve a csaj. Ha nagyon, akkor máris bevállalósabbak!
2016. márc. 5. 20:27
 14/16 anonim ***** válasza:
54%

Nekem nagyon ritkán oké, leginkább csak ha nagyon be vagyok indulva. Egyszer előfordult, hogy utána lett egy enyhébb fertőzésem, persze nem biztos hogy ettől, de gyanítom igen. Azóta Inkább nemet mondok rá, bár kivételek így is akadnak.

Az a baj, hogy ha csak egyszer kap olyan fertőzést az ember lánya, amitől mondjuk meddővé válik, akkor már simán nem érte meg.

2016. márc. 5. 21:26
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező! Előbb megkérném a párom, hogy magának csináljon beöntést, és utána várja el mindezt tőlem is!!!
2016. márc. 5. 22:01
 16/16 anonim ***** válasza:
0%
Utolsó! Mi a bajod a beöntéssel??
2016. márc. 5. 22:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!