Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megszívhatom a dolgot?
Lelkirizsát nem kérek, különben is csak fantáziálgatok erről a lányról, amit ez a lány is tud, mivel bevallottam neki.
Szerintetek mi lenne ha, ezzel a lánnyal lefeküdnék? Van barátnőm lassan 5 éve. Mégis sokat gondolok erre a lányra, vonzódom hozzá nagyon.
Tudom, hogy nem lenne szabad, de volt, hogy nem sokon múlott, nehogy rámásszak. Amúgy havercsaj a lány. Rendes lány, ideális barátnő lenne, de a mostaninal is rendes meg minden.
Szerintetek ha lefeküdnék vele, mi lenne? Megszűnne a tiktott gyümölcs utáni vágy? Vagy mi lenne? Hasznos válaszokat, ha lehet.
ha ilyeneken gondolkodsz akkor a mostanit már nem szereted
az lenne ,hogy belexarsz a kapcsolatotokba...
nem sokon múlott, nehogy rámásszak. Amúgy havercsaj a lány. Rendes lány, ideális barátnő lenne,
nem sok van már hátra,hogy megtedd....
1voltam
Fantáziálgatás még belefér, de hogy konkrétan rámásztál volna...
Miért vagy még mindig barátnőddel együtt? Mert rendes?! Vagy csak inkább megszoktad és így kényelmes neked.
Ha meg akarod tenni hát tedd, max a barátnőd szívét töröd össze, de hát full rendes meg minden biztos túllép rajta...
Ezt nehogy már mi mondjuk meg. Ha belefér az elveidbe hogy megcsalod miközben a szemébe vigyorogsz akkor tedd meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!