Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek gáz ha 23éves fiu...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gáz ha 23éves fiu létemre még nem volt barátnőm és ne is szexeltem?

Figyelt kérdés

És még nem szexeltem soha, átlagos normális srác, lányok szerint aranyos vagyok. Mostanság keztek jobban érdekelni a lányok iránt. Van egy csaj akivel nagyon bejövünk egymásnak. és ha kialakulna köztünk kapcsolat szerintetek ezt hogy fogadná?

23/f

2016. márc. 5. 12:35
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Szerintem ne izgulj ezen. Csak legy hatarozott.
2016. márc. 5. 12:49
 2/11 anonim ***** válasza:

nem gáz :)

20/f

2016. márc. 5. 13:05
 3/11 anonim ***** válasza:
Én 25 évesen vesztettem el :)
2016. márc. 5. 13:09
 4/11 anonim ***** válasza:

Úgy tűnik egy cipőben járunk és én is pont 23 éves vagyok és én sem rendelkezek semmiféle tapasztalattal. :)

És érdekes módon rám is mondták már, hogy aranyos vagyok, bár nem tudom, hogy negatív vagy pozitív dolognak számít ez.

Hogy a kérdésedre is válaszoljak, én úgy gondolom, hogyha mindketten szimpatikusak vagytok egymásnak és megvan a "kémia" akkor szerintem nem lesz semmi gond. :)

2016. márc. 5. 13:09
 5/11 anonim ***** válasza:

Zavarni szokta őket. Akár vége tis vethet a kapcsolatnak.

http://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualitas..

2016. márc. 5. 13:16
 6/11 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem gáz. A lényeg csak, h ne stresszelj ezen és legyél magabiztos!

18/l

2016. márc. 5. 13:39
 7/11 anonim ***** válasza:
nőfüggő. Ha zavarja, akkor szopás, ha nem zavarja akkor mákod van. De inkább le legyen semmi minthogy hazugsággal kezdd a kapcsolatot, mint oly sokan, aztán meg megbánják.
2016. márc. 5. 14:27
 8/11 A kérdező kommentje:

Kössz mindenkinek, jófejek vagytok! :-)

Majd meglátjuk mi lesz.

(Egy kicsit be vagyok sz@rva) :-D

2016. márc. 5. 15:13
 9/11 anonim ***** válasza:

Igen, az.

22/F, aki 20 évesen vesztette el és végig gáznak tartotta magát, amíg el nem vesztette

2016. márc. 5. 16:38
 10/11 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy neki is te leszel az első! És ha nem, akkor is, lehet, hogy örül majd neki. Én párommal is így volt. Semmi gond nem volt ebből!!!
2016. márc. 5. 22:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!