Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Koleszos fiúk! Titeket kaptak már rajta? Amikor fürdőben kiveritek vagy ti valakit aki verte és rányitottatok?
Amikor kollégista voltam, volt egy rejtett kis hely, ahonnan a női zuhanyzóba lehetett belátni. A lányokat nézegettem időnként, elég jó csajok is voltak, és csináltak ezt-azt. Arról a rejtett helyről nem szóltam senkinek. Nem tudom, mások észrevették-e, de senki nem mondta.
De közös zuhanyzóban én nem csináltam.
Én ugyan lány vagyok, és csináltam a koleszban, de nem kaptak rajta.
Viszont volt egy szobatársunk, aki elég határozott és bevállalós típus volt. Voltak esték, amikor bejelentette, hogy Ő most masztizni fog a takaró alatt. Akit zavar, menjen ki TV-zni.
Eleinte kimentünk, aztán megszoktuk. :D
Egyszer se volt velem ilyen :D
17/F
Én már kaptam rajta embert, bár nem koleszban, hanem uszodában
18/F
Egymásra vertük és akkor kapot le valami csúnya heteró, tesztoszteron ürge minket ratyizás közben...
De az igi nem itélt el bennünket ;)
Jó kis pasi.
Olyan volt h koleszos fiuét vertem es ugy nyitottak rank, az is szamit? xDDD
22/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!