Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek mennyire gáz, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mennyire gáz, ha az a fétisem, hogy szeretem belenyomni a puncim egy fiú arcába nyalás közben?

Figyelt kérdés
Jön itt minden fiú a lábbal meg a hajjal.. akkor már én is megkérdem :D 19/L

2016. márc. 3. 20:20
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/76 anonim ***** válasza:
Ez a kérdés túl szép, hogy igaz legyen :D :D :D
2016. márc. 4. 10:04
 62/76 anonim ***** válasza:
90%

1. Ezt a legtöbb nő imádja (én legalábbis mindenképp), ez nem fétis, inkább vágy.

2. Még csak perverziónak sem lehet mondani, bár tudom, manapság nagggyon trendi perverznek meg nimfománnak titulálni magunkat, majd egy pasi közelébe kerülve csak feküdni, mint egy rongybaba, mert nem tudsz mit kezdeni a helyzettel.

Lássuk be, hogy te vagy nem vagy csaj, vagy nagyon szeretted volna felhívni magadra a figyelmet (mert vagy nem vesznek észre a férfiak, vagy túlkompenzálsz), de hogy nő semmiképp sem vagy, az fix

Bocs a lekezelő hangnemért, de szánalmasnak tartom a generációm örökös kapálózását és k***ulását.

Tessék csak nyugodtan lepontozni, csókoltatok mindenkit! :)

L/21

2016. márc. 4. 10:46
 63/76 A kérdező kommentje:
58-as! neked egy ilyen anonim megnyilvánulás nem számít nőiesnek, és a te nőről elképzelt képedbe ez nem illik bele. Ételek. Mindenkinek joga van eldönteni. Köszönöm a válaszod. :)
2016. márc. 4. 13:55
 64/76 A kérdező kommentje:

62-es :) 1. NEM igaz :)

2. Talán magadból indulsz ki.. :) de köszönöm a válaszod, érdekelt a véleményed .. :)

2016. márc. 4. 13:57
 65/76 A kérdező kommentje:

Szexuális tárgy; a nemileg kívánt személy (személyek) testrésze vagy tárgya, amely a kóros hajlamú személy nemi vágyát előidézi vagy fokozza.

Akkor pontosítom, hogy száj,arc fétisem van :)

2016. márc. 4. 14:10
 66/76 anonim ***** válasza:
83%

Kérdező, ne erőlködj már. :) Nagyon le lettél szavazva ezzel a fas.zságoddal, vedd már észre..

Neked továbbra is max. az ujjad való a puncid közelébe (ha egyáltalán olyanod van..)

2016. márc. 4. 16:50
 67/76 anonim ***** válasza:

"kóros hajlamú személy"

Na, te az vagy.

2016. márc. 4. 16:50
 68/76 A kérdező kommentje:
nem érzem magam lepontozottnak ;) és hát ez a jelentése..
2016. márc. 4. 19:06
 69/76 anonim ***** válasza:
hány privit kaptál az ajánlatokkal????
2016. márc. 6. 11:53
 70/76 anonim ***** válasza:

Nem olvastam a válaszokat, de nálam elég sokat számított a megtapasztalás.

Amíg fantáziálgattam csak róla, mindig úgy voltam vele hogy ez mennyire jó, sőt, a legjobb dolog és nagyon beindítana.

Aztán megtapasztaltam, hogy a valóságban tényleg van olyan, hogy egy lány a felsőbbrendűségét akarja kimutatni, engem semmibe vesz, nekem nem viszonozza, nem is akar nagyon jót tenni nekem, úgy képzeli el, hogy hasonlóan a rajongáshoz én valóban essek hasra, hogy ő egy ilyen kegyben részesít (miközben ez neki a legjobb) és ő a magasabb rendű istennő a puncijával. Azóta nem tudok így gondolni rá meg rajongani se érte, mert attól tartok hogy egy önző szemétláda a csaj, és inkább fontos a kölcsönösség. A válasz a kérdésre, nem volt lealacsonyító amíg ki nem ábrándultam belőle.

2016. márc. 6. 12:07
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!