Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz lenne ezt megkérdezni szexpartneremtől?
Van egy férfi,akivel szexkapcsolatban vagyok már régóta 4-5éve. Csak sajnos ő nős. Sosem buktunk még le ,semmi és senki setudja ,hogy köztünk valaha is volt valami. Én tényleg csak a szex miatt vagyok vele ,mert mindig olyanokat élvezek vele.
Nos szeretném megtudni,hogy miért csalja meg a feleségét? ( amit sejtek)?
Meg ,hogy nincs lelkiismeretfurdalása?
Mit szólna ,ha megkérdezném tőle?
Gáz lenne?
Kedves kérdező!
Nemhogy velem hancúroznál mint egy házas emberrel...
Kérdezd meg bátran tőle!
Én voltam úgy, hogy egy csaj velem akarta megcsalni(nem az első félre menése lett volna) a pasiját.
És megkérdeztem, mégis hogy tud így a pasija szemébe nézni? Miért mondja hogy szereti, amikor nem szeretheti, ha mást kíván?
És hasonló kérdések.
Az lett a válasz, hogy inkább akkor ne csináljuk. De le merném fogadni hogy mással csinálja...
Az ilyenek nem foglalkoznak mással, önző szemetek.
Ahogy az is, aki dug olyannal aki házas.
Igen, te is kérdező, mert nem érdekel hogy ha le buktok vele mi lesz, esetleg ha van gyereke vele mi lesz, és mit éreznél a nő helyében, akivel van.
Ha meg te se vagy különb nála, milyen jogon is vonnád kérdőre?
A normális válaszokat lepontozzák, de azért leírom a véleményemet.
Én egyetértek a kérdezővel, hogy kíváncsi erre. De az, hogy kérdező kíváncsi vagy erre, ez azt jelenti, hogy neked is lelkiismeret furdalásod van, hiszen foglalkoztat ez a dolog. Meg hogy bolondot csináltok a nőből.
Szóval nem csodálom, hogy rosszul érzed magad, ha veled csalta éveken át.
A pasinak az is lehet, hogy van rá oka, ezt nem tudhatjuk, lehet megromlott a kapcsolatuk, de kérdező a az is a kérdés, hogy te ilyenbe hogy mehettél bele?
Nyugodtan megkérdezheted tőle, bár ő maga sem fogja tudni megadni a választ.
Ha akarod, privátban elárulom, miért csalja meg a feleségét.
Tudod rengeteg normális ember van akinek szex hiánya van és szexmániás. A szexpartnereknél meg pont az a lényeg, hogy nem a kinézetnek kell, nem kell az az igazi vonzalom, mint egy rendes kapcsolatban.
Azért mert nincs láthatáron, ráírnál valakire, aki egy kicsit is szimpi és cserélnéd!
Hova valósi vagy őszintén és hány éves?
Ott van csomó jó ember, miért nős pasikkal kell lefeküdni? Ezért utálom a nőket is, meg a férfiakat is. Mert neki összejön, hogy szexeljenek, de utána még csalják is az asszonyt. Aki meg nem tenné meg, mert hűséges, csak lehet nem épp a világ legjobb pasija, akkor már szarnak sem kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!