Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz lenne ezt megkérdezni szexpartneremtől?
Figyelt kérdés
Van egy férfi,akivel szexkapcsolatban vagyok már régóta 4-5éve. Csak sajnos ő nős. Sosem buktunk még le ,semmi és senki setudja ,hogy köztünk valaha is volt valami. Én tényleg csak a szex miatt vagyok vele ,mert mindig olyanokat élvezek vele.
Nos szeretném megtudni,hogy miért csalja meg a feleségét? ( amit sejtek)?
Meg ,hogy nincs lelkiismeretfurdalása?
Mit szólna ,ha megkérdezném tőle?
Gáz lenne?
2016. márc. 3. 14:25
1/19 anonim válasza:
Miert lenne az?
Ha hasznalja a testedet akkor jogod van megtudni a kerdesedre a valaszt!
2/19 anonim válasza:
Szerintem meg az. Ahogy írod cska a szexről szól, semmi több, akkor meg ne mássz bele a magánéletébe.
Kicsit későn szólalt meg a lelkiismereted, nem?
3/19 A kérdező kommentje:
Nekem nincs lelkiismeretfordalásom, miért lenne? Én nem csalok meg senkit
2016. márc. 3. 14:35
4/19 anonim válasza:
Neked nincs lelkifurkád, kedves kérdező ? ! Hogy tudsz együtt élni a gondolattal, hogy valakinek odaadod magad, akinek te csak a 2., vagy ne adj Isten sokadik helyen állsz ??? Ráadásul életeket fogsz tönkretenni, viszont a karma téged is utol fog érni, arra számíts... Aki pedig megcsalja a feleségét, az nem férfi !!!! Már azon a ponton elvesztette a tökeit, hogy először megcsalta a feleségét.. akkor ne nősült volna meg... Nem véletlenül híják esküvőnek ! Aki nem tartja meg, gyenge...!
5/19 anonim válasza:
Úgy nincs a kérdezőnek lelkifurdalása, hogy hiányzik belőle az empátia genetikailag. Egyébként a pszichopatákból is hiányzik.
6/19 A kérdező kommentje:
Tisztában vagyok vele ,hogy visszakapom az élettől egyszer úgyis 4es ezt nagyon jól tudom. Ezért nem szeretnék komolyabb kapcsolatot senkivel.
2016. márc. 3. 14:43
7/19 anonim válasza:
Te ismered, hogy mit szólna, ha megkérdeznéd. Attól is függ, hogy szoktatok e beszélgetni és miről.
8/19 anonim válasza:
ezzel annyira azért vigyázz, hogy ha elkezdesz vele lelkizni és megnyíltok akkor már sosem lesz olyan a kapcsolatotok mint régen.
10/19 anonim válasza:
Nem gáz,de minek? Biztos valamiért veled szeret lenni.A lényeg jól érzed magad vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!