Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
22 éves férfi vs 37 év nő felállásban Szerintetek jó lehet a szex? F
nem ertem ezeket a koros kerdeseket....
most akkor nőt akarsz dugni vagy a szamokat?
22 évesen 44 éves nővel is voltam...
de mondjuk nem mindegy, hogy egy lehasznált-elhizott görény az idősebb nő vagy még jó a teste.
egyébként annyiban jobbak az idősebb nők, hogy nem fanyalognak annyira, mint a fiatal lányok, meg könnyebben beleélik magukat a kefélésbe.
Ja meg kevés a tabu téma náluk.
Szerintem kérdező, te nem érdemled meg azt a nőt!:)
Nem lesz hosszú love-story, de mindenképp hatalmas élmény lesz egy idősebb nővel összefeküdni: sokat tanulhatsz tőle - és rád is fér!
Egy ilyen kapcsolat nem a szerelemről szól, hanem a testiségről!
Nekem 21 évesen volt egy 44 éves partnerem akivel szinte mindent kipróbáltunk, rengeteget tanultam, ami a későbbi kapcsolataimban nagyon sokat jelentett.
Nyilván nincs olyan teste mint egy 20 évesnek, de te sem tudsz annyit még mint egy jó negyvenek bika...:)
Te ennyire gyerek vagy? Hogy még ezt sem tudod eldönteni egyedül?
Vagy inkább dicsekvésből raktad ki? Mert ennyire életképtelen nem lehetsz. Ilyen felfogással inkább ránts rá hármat,négyet,neked az is elég lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!