Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden csajnak ilyen érzés ez?
Alex.
Te mindent jobban tudsz minden nonel?!?!
Kerdezo.
Nem tudom miert lehet ez, nalunk soha nem fordult elo. Esetleg par honapja vesztetted el? Mert ha igen akkor lehet ezert faj meg mindig. Nekem is az elso alkalom utan fajt 1-1,5 honapig a kozosules.
Köszönöm a válaszokat!
Én sem tudom,hogy ez mi lehet,de majd megpróbálok rájönni. Rég volt az első alkalmam,szóval ezt is ki tudom zárni. Vaginizmusra is gondoltam, de szerintem az másmilyen lehet.
Jó tudni,hogy fiatal vagyok a szexhez.:D
hát én szoktam olyat érezni, amikor behatolok a barátnőmbe, hogy hiába nedves (tocsog), az első behatolásnál kb. letolom magam előtt a nedvességet és egy kicsit dörzsöl. aztán pár óvatos ki-be mozgás után már minden kellően nedves és rendesen megy.
lehet, hogy nálad is valami hasonló történik.
nekem az szokott segíteni, ha behatolás előtt széthúzom a szeméremajkakat és csak akkor engedem el őket, ha már elég nedvesnek érzem a szerszámom.
de egyénként sokat segítene, ha leírnád pontosan, hogy mi, hol és hogyan fáj, mert lehet ezer dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!