Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Minden csajnak ilyen érzés ez?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden csajnak ilyen érzés ez?

Figyelt kérdés
Petting után, amikor beteszi a párom olyankor mindig fáj. Eleinte fáj a szex és csak később kezdem el élvezni. Ez mitől lehet? (nedves vagyok, szerintem nem görcsölök és már egy pár hónapja szexelünk)
2016. márc. 2. 01:57
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem mindenkinek.
2016. márc. 2. 02:24
 2/8 anonim ***** válasza:
Nekem pl amikor kezdjük és nagyon lassan de tövig belémnyomja az van olyan jó mint az orgazmus.
2016. márc. 2. 03:01
 3/8 anonim ***** válasza:
nalam semmi de nagyon jo > nem tudom ez mi lehet ??
2016. márc. 2. 04:29
 4/8 anonim ***** válasza:

Alex.

Te mindent jobban tudsz minden nonel?!?!

Kerdezo.

Nem tudom miert lehet ez, nalunk soha nem fordult elo. Esetleg par honapja vesztetted el? Mert ha igen akkor lehet ezert faj meg mindig. Nekem is az elso alkalom utan fajt 1-1,5 honapig a kozosules.

2016. márc. 2. 06:44
 5/8 anonim ***** válasza:
0%
Nem. A legjobb érzés a behatoléás. Te még kicsi vagy a szexhez! El sem kellett volna kezdened!
2016. márc. 2. 07:21
 6/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Én sem tudom,hogy ez mi lehet,de majd megpróbálok rájönni. Rég volt az első alkalmam,szóval ezt is ki tudom zárni. Vaginizmusra is gondoltam, de szerintem az másmilyen lehet.

Jó tudni,hogy fiatal vagyok a szexhez.:D

2016. márc. 2. 09:18
 7/8 anonim ***** válasza:

hát én szoktam olyat érezni, amikor behatolok a barátnőmbe, hogy hiába nedves (tocsog), az első behatolásnál kb. letolom magam előtt a nedvességet és egy kicsit dörzsöl. aztán pár óvatos ki-be mozgás után már minden kellően nedves és rendesen megy.

lehet, hogy nálad is valami hasonló történik.

nekem az szokott segíteni, ha behatolás előtt széthúzom a szeméremajkakat és csak akkor engedem el őket, ha már elég nedvesnek érzem a szerszámom.

de egyénként sokat segítene, ha leírnád pontosan, hogy mi, hol és hogyan fáj, mert lehet ezer dolog.

2016. márc. 2. 11:42
 8/8 anonim ***** válasza:
szerintem rosszul pettingel.
2016. márc. 2. 13:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!