Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Idősebb nők jobban szeretik a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Idősebb nők jobban szeretik a nagyobb péniszeket mert esetleg szüléstől kitágultak?

Figyelt kérdés
23 évesen udvarolok egy idősebb nőnek (40), de a péniszem csak 14-15 cm kb. Viszont vastag. Félek, hogy nem leszek elég. Hallom korombeli lányoktól is hogy a nagyot imádják de gondolom akkor az idősebbek meg pláne.
2016. márc. 1. 19:39
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Nőként azt gondolom igen jobban szeretjük,még akkor is ha tagadjuk. Amúgy meg a vastagság a lényeg.

Idősebb nőnek valamivel tágabb (főleg ha szült)

2016. ápr. 8. 15:50
 12/15 anonim ***** válasza:
Centiben nem tudom mekkora a jó mėret,mėg soha nem mėrtem/mėrettem senkiėt!Viszont tudom hogy a nagyot nem szeretem!Ha választhatok,inkább a kissebb!Jártam már ugy hogy fájt a hasam,a gyomorszájam,ės volt már hányingerem a nagy mėrettől!
2016. ápr. 14. 19:46
 13/15 anonim ***** válasza:
hogy fájt volna már a gyomorszájad a nagy mérettől??? :D
2016. ápr. 14. 21:34
 14/15 anonim ***** válasza:

"Hallom korombeli lányoktól is hogy a nagyot imádják"

Normális nőt nem érdekel a méret, csak az ostoba k...rvák mondják ezt!

2016. máj. 24. 09:49
 15/15 anonim ***** válasza:
Sajnos ha nem érzed annyira a mini kukit,akkor igen előbb-utóbb zavarni fog...
2016. máj. 24. 12:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!