Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hat en itt vagyok ,es jelentem szekely vagyok nem pedig roman...
na mindegy
Szoval a szekely lanyokat nem mondanam masnak szex teren mint a magyarorszagiakat,ugyanugy van mindenfele temperamnetumu no.Talan egy kicsit kevesbe vallaljak be az extrem dolgokat ezt tudnam mondani.
27/f

te 3# as ha közigazgatásilag románia terúletén születtél és ott is lax akkor román vagy tiszta sor
az már más dolog hogy székely vagy mert az románia egy része
mint pl dunántúl Magyarországon
és mi nem veszünk külön titeket
mi se nézzük le a tiszántúliakat stb
nyugodj ebbe bele
az hogy törtmagyarral beszélsz irsz az egy dolog
én is tudok németül mégse vagyok német
mégha Németországban dolgozok is
sok sikert

Off
Gratulálok. Akkor Szerinted ha egy külföldi Magyarországon születik, akkor az magyar, mert a közigazgatási határon belül jött világra? Ha annyira nagy magyar vagy, tanulj már meg írni, te fogyatékos. Gondolom utcát sepersz vagy sz*rt lapátolsz Németországban, mert az ilyen alja munkára a hozzád hasonló proli is jó.
On
Annyira unalmas már, hogy szexualitás tulajdonságokat társítotok bizonyos népcsoportokhoz.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!