Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 47 éves nő hogyan tudna közeledni egy 22 éves férfi felé, hogy ne tűnjön könnyűvérűnek, de tudassa mit akar?
#18:
Jézusom, de korlátolt vagy :-(
Fogalmad sincs róla, hogy egy 47 éves nő még ugyan úgy él, mint egy 20-as, egy 30-as. Ugyan úgy vannak vágyai, igényei. A korától (ami nem is sok), még nem lényegül át szolgává, kiszolgáló személyzetté. Ugyan úgy a vágyai, igényei megvannak. De ha a - szerinted kirótt - "feladatát" ellátja, attól még mindig belefér az életébe a magánélet.
Egyébként meg ha ennyi idős fia van, akkor pont megvan már a szabadsága. Tekintve, hogy a fia felnőtt férfi, akiről már nem kell gondoskodni (ha igen az gáz ...) :-D
És, hogy ebbe feminizmust hogyan kevertél bele, az nekem sem jön át :-D
#13 és #15 vagyok, 41/F
Milyen buta embereke vannak istenem..61%-osra értem..
Alapvetően semmit nem árult el magáról a kérdező de már ekézik...lehet nincs férje, sem barátja és csak szex kapcsolatot akar egy helyes fiúval..remélem nem megcsalni készülsz a szerető hűséges férjed..
Egyszerűen csak beszélj vele, tudasd h nem jössz össze akárkivel de vonzódsz hozzá és szeretnéd ha szeretők lennétek...ennyi, de azért légy alapos..csak olyannal állj le aki nem ismerős vagy ha esetleg elmeséli nem jut ismerős fülébe..
A buta ember is megszólal. Középiskolai tanár vagyok. Két diplomával, két nyelvvizsgával. Ha te hozol ítéletet rólam, az rendben van, ha én másról, az ostobaság. Hát persze.
Láttam ilyen esetet, kolléganő+fiatal srác. Sikeresen tették tönkre egymás életét (nem tanárnő-diáksrác, nem erről van szó). Szexnek, flörtnek indult, a tanárnő kislányának öngyilkossági kísérletéig futott a dolog.
A többit most nem rszletezném. Köszönve megtisztelő, objektív véleményed: egy ostoba ember
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!