Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy 47 éves nő hogyan tudna...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 47 éves nő hogyan tudna közeledni egy 22 éves férfi felé, hogy ne tűnjön könnyűvérűnek, de tudassa mit akar?

Figyelt kérdés
2016. márc. 1. 09:52
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Te kérted, hogy lepontozzanak. :D

"Karma."

Ui.: Nem én voltam.

Egyébként törvényes keretek között mindenki azzal kufircol, akivel jólesik neki. Vérrokonok és szektatagok kíméljenek.

2016. márc. 1. 12:45
 12/23 anonim ***** válasza:

csak 25 év van közöttük....

Amugy nekem is az érett korosztály jön be.

35-55-ig.

Ha jol néz ki a 47 éves akkor nem kell elcsábitani se a gyereket...beindul magától. Én iylen vagyok.

Amugy meg egymásnézéséből kiderúl minden

2016. márc. 1. 13:13
 13/23 anonim ***** válasza:
Ha 47 éves nőként nem tudod, hogy hogyan kapj meg egy férfit (kortól függetlenül), akkor elég nagy bajok vannak :-D :-D
2016. márc. 1. 13:22
 14/23 anonim ***** válasza:

#4-es, most én is nyomtam rád egy pirosat. Az a helyzet, hogy 37 évesen nem nagyon kéne leírni a 47 éveseket, mert az a 10 év, ami most elválaszt tőlük, sokkal gyorsabban elszalad, mint hinnéd. Egy 47 éves ember sem lehet csupán férj/feleség/anya/apa, vagy nagymama/nagypapa. Aki egy ilyen szerepben deklarálja magát, annak mindig valami gondja van az összes többi szerepével. Kortól függetlenül egy nő nő, és egy férfi férfi marad, amíg él, és amíg vágyai vannak. Vágyai meg addig lesznek, amíg képes megélni a saját női/férfi mivoltát.

A 47 év meg pont az a válságos életkor, amikor a házasságok megkopnak, a gyerekek meg már felnőttek, és mindenre nagyobb szükségük van, mint a szülői gondoskodásra. Ilyenkor abban élni, hogy én CSAK anya/apa vagyok, mert van két gyerekem, akik mondjuk egyetemisták, és egy 100 kilométerre lévő kollégiumban élnek, de az én életemet, szexualitásomat, vágyaimat ez a tudat szabja meg, enyhén szólva is sekélyes.

És itt most nem a 25 évvel fiatalabb sráccal való szexuális kapcsolatra reagáltam, csupán arra, hogy egy embernek x éves kora fölött már ne legyenek szexuális vágyai.

2016. márc. 1. 13:26
 15/23 anonim ***** válasza:
#4-es, #10-es, te hibbant vagy :-P Egy 47 éves nőnek szexuálisan nagyobb étvágya/igénye van, mint egy húszon évesnek ;-)
2016. márc. 1. 13:29
 16/23 anonim ***** válasza:
Ja persze 47 évesen nibcs Ennyi élettapasztalatod. Ne kamuzzál már.
2016. márc. 1. 15:10
 17/23 anonim ***** válasza:

miért, mit akar?

törődést, gyöngédséget, feltöltődést, szeretetet és tartalmas kellemes együttléteket?

a fenti hörgő-fröcsögő válaszokból elég jól leszűrhető, hogy nincs társadalmilag kialakult és elfogadott jelzésrendszer erre jelenleg :)

2016. márc. 1. 15:14
 18/23 anonim ***** válasza:
51%

4-es és 10-es vagyok.

Köszönöm a negatív kritikát. Az megy. Én igenis úgy látom, hogy ide vezetett a feminizmus. Vagy ennyiidős fia van - és igenis azzal kellene foglalkozni - vagy nincs, és akkor azért szánalmas. És én még azzal sem érvelek, mint az előttem szólók hogy ennyi élettapasztalata nincs. Én azzal: mit vár egy ilyen kapcsolattól? Szexet egy gyerektől? Most komolyan.......egy negyvenes férfi helyett egy alighanem tapasztalatlan kölyöktől, aki kiröhögi és elmeséli mindenkinek? És ez megéri, mert jár neki? Fél évszázadosan? Na, ne.....a feminista baromságokat pedig hagyjuk.

2016. márc. 1. 15:44
 19/23 anonim ***** válasza:
mi köze a feminizmusnak az érzelmekhez, a megkívánáshoz, a vágyakozáshoz?
2016. márc. 1. 16:24
 20/23 anonim ***** válasza:
Hogy hogyan, milyen körülmények között és - főként: kivel valósul meg.
2016. márc. 1. 21:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!