Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek rizikós lenne nagyon hozni egy titkolt csajomat a házhoz, amikor a Szüleim tavol vannak 1-2 napra? Valaki csinalt mar ilyet?
Figyelt kérdés
2016. febr. 29. 22:32
1/5 A kérdező kommentje:
Mondjuk 40 km távolságról érkezne a csaj. Kis varosban lakunk. Szomszedok is visszamondanák attol felek.
2016. febr. 29. 22:35
2/5 anonim 

válasza:

Sima ügy...a szülők nincsenek otthon mehet :D én lány vagyok de hoztam már fel titokban fiút míg anyuék elmentek nem derült ki semmi
3/5 anonim 

válasza:

a szomszedokkal nem torodok es ha az anyuek elmennek > baratokat felleht vinni a lakasra a szomszednak semmi koze hozza >
es en felhoztan csaj letemre a baratomat
4/5 anonim 

válasza:

Ezt én nem is hívnám rizikónak.
Úgy is vittem már be éjjel hogy otthon voltak. De az is sima ügy volt, pedig még tv-ztek.
5/5 anonim 

válasza:

Amíg ezen a szinten vagy, ne akarj csajozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!