Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajomat kinyaltam, de sperma ize volt?
Figyelt kérdés
Legutoljara ket hete szexeltunk, es tegnap kinyaltam, de sperma ize volt. Megcsalt volna?2015. máj. 31. 18:28
2/8 anonim válasza:
Honnan tudod, milyen a sperma íze, te kis huncut? A másik csapatban is játszol, mi?
4/8 anonim válasza:
Jofej csajod lehet aki miutan beledurrant valaki hagyja hogy kinyald... En kerdore vonnam :)
5/8 anonim válasza:
BTW akkor mi van, ha "megcsalt"? :)
Szerintem nem nagy szám, ha mással is szexel.
6/8 anonim válasza:
De meg ám.
Lesz még sok ilyen, csak van amelyik lefürdik két pasi között, és van, amelyik nem. Pl. a mostani csajod.
37F
8/8 anonim válasza:
kérdező. végül kiderült, hogy miért volt sperma íze?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!