Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van olyan lány, aki nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan lány, aki nem szeret lovagolni?

Figyelt kérdés

Ha van, megkérdezhetem, hogy miért nem?

(mielőtt valaki rákérdezne poénból: figyeld a kérdés kategóriájá, és érteni fogod, mire gondolok).

2016. febr. 29. 13:46
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Én sem szeretek, mert olyankor nem igazán érzek semmit. És a párom sem. Eleinte erőltettük, de évek óta felhagytunk vele. Esetleg úgy jó, ha a párom nem fekszik, hanem pl. ül a kanapén. Na úgy jobb, mindkettőnknek. Ezen kívül mindenféle más jöhet.
2016. febr. 29. 15:18
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
En szeretek lovagolni:D a parom is szereti nezni ahogy kozben mozog a cicim:)
2016. febr. 29. 15:22
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

En nem szeretek lovagolni,tobb okbol sem. O sem es en sem erzunk semmit sem(pedig nem vagyok tul tag,o se tul kicsit,minden mas poz mukodik,sot,a kutya meg kicsit fajdalmas is),tul rugos az agy is,foldon a baratomnak kenyelmetlen,rossz a terdem,gugolva hamar elfaradok,nem tudom eleg gyorsan csinalni. En nem szeretek iranyitani,a baratom meg nem szereti ha nem o csinalja. Ezert igy masfel ev alatt osszesen haromszor csinaltuk.

18/L

2016. febr. 29. 16:03
 14/20 anonim ***** válasza:
31%
Felettem eddig minden nő megőrült a lovaglásnál a kéjtől. Tudni kell a nőkkel bánni lovaglásnál is, akkor imádni fogják. ;)
2016. febr. 29. 16:32
 15/20 anonim ***** válasza:
38%
vicces aki azt írja, hogy fárasztó. miért a pasinak nem fárasztó csinálni? erre jó a torna, edzés.
2016. febr. 29. 17:54
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
én nem tudok rendesen xd pedig próbálkozom....
2016. febr. 29. 18:12
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Én csak azért nem szeretem annyira mert csunya a mellem és kicsi, és az egész a bimboudvaromból áll. És kínos h ezt látja a pasi alulról.

26l

2016. márc. 11. 23:00
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Én szeretem, csak nemtudom elengedni magam. Nem szeretem a melleimet és végig zavar. Max melltartóba szeretem.
2016. márc. 11. 23:33
 19/20 anonim ***** válasza:

én nekem semleges... nem mondhatnám azt, hogy nem szeretem, de az is biztos, hogy nekem nem okoz olyan élvezetet mint hátulról...

mikor volt pasim, akkor inkább szerettem úgy "lovagolni" hogy nem volt bennem... azt viszont én nagyon élveztem

2016. márc. 12. 02:23
 20/20 anonim ***** válasza:
kíváncsi vagyok
2016. nov. 8. 13:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!