Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan lány, aki nem szeret lovagolni?
Ha van, megkérdezhetem, hogy miért nem?
(mielőtt valaki rákérdezne poénból: figyeld a kérdés kategóriájá, és érteni fogod, mire gondolok).
En nem szeretek lovagolni,tobb okbol sem. O sem es en sem erzunk semmit sem(pedig nem vagyok tul tag,o se tul kicsit,minden mas poz mukodik,sot,a kutya meg kicsit fajdalmas is),tul rugos az agy is,foldon a baratomnak kenyelmetlen,rossz a terdem,gugolva hamar elfaradok,nem tudom eleg gyorsan csinalni. En nem szeretek iranyitani,a baratom meg nem szereti ha nem o csinalja. Ezert igy masfel ev alatt osszesen haromszor csinaltuk.
18/L
Én csak azért nem szeretem annyira mert csunya a mellem és kicsi, és az egész a bimboudvaromból áll. És kínos h ezt látja a pasi alulról.
26l
én nekem semleges... nem mondhatnám azt, hogy nem szeretem, de az is biztos, hogy nekem nem okoz olyan élvezetet mint hátulról...
mikor volt pasim, akkor inkább szerettem úgy "lovagolni" hogy nem volt bennem... azt viszont én nagyon élveztem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!