Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan lány, aki nem szeret lovagolni?
Ha van, megkérdezhetem, hogy miért nem?
(mielőtt valaki rákérdezne poénból: figyeld a kérdés kategóriájá, és érteni fogod, mire gondolok).
Teljesen egészséges vagyok, de nagyon nem szeretek lovagolni. Egyszerűen nem esik jól, se az, ha én mozgok, se az, ha alattam mozognak, nem jó. A kutyapózt se szeretem, pedig sok lány azért úgy odáig van. De én azért sem. Nem tudom miért alakult ki ez. Pedig lusta sem vagyok, rendszeresen sportolok, edzek. Szeretem a szexet, szeretem színessé is tenni, mindig van egy új ötletem, de ez a lovagló póz nem nekem lett kitalálva :D ...
23L
Több barátomnak is volt a hasa felé kanyaruló, kisebb méretű pénisze. Ami lovaglópóznál 2 percenként kicsúszott, óvszerben meg ez még jobban előtérbe került ,mint probléma.
Én ezért nem rajongtam soha a lovagló pózért.
Ha pedig nagy méretű volt akkor meg nem mertem elengedni magam, nehogy felnyársaljon :D
Én sem szeretem.
Ott lifeg a mellem a feje fölött, megcsodálhatja a tokámat... Gusztustalan látvány lehet. Max tök sötétben, kicsit piásan.
A másik, hogy térdelve (szerintem) nem tudok elég gyorsan mozogni, gugolva pedig fárasztó olyan sokáig. Ilyenkor nem azon gondolkodok, hogy élvezzem. Csak hogy fáj a combom, legyen már kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!