Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
+35-ös férfiak! Izgatnak a fiatal lányok?
Ha felajánlkozna a lehetőség, hogy együtt lehessetek egy 20 év körüli lánnyal, akkor belemennétek? Esetleg már volt ilyen kalandotok?
18/l
Ahhoz nagyon értelmesnek kéne lennie, hogy vonzónak találjam mint nőt.
Ha nem az akkor max szexuális tárgyat láthatok benne.
Persze a látszatért, hogy 18 éves barátnője van sokan elviselik a fárasztó bugyutaságot, így látom. Én nem.
alapvetően nyilván minden pasi vonzódik a fiatal lányokhoz és a többség biztos benne is lenne, de hogy mi lesz belőle szerintem függ attól is, hogy milyen a lány és milyen a pasi, meg ki mit akar a másiktól...
36F
Volt ilyen kalandom már, ha kalandnak lehet azt nevezni, hogy azóta is jóbarátok vagyunk. :)
42F
IIIIIIIIGGGGGGGGEEEEEEENNNNNNNN!
Lehet, még azon is elgondolkodnék, ha nem csak a két szép szemem miatt ajánlkozna fel! :-D
40+ Ffi
Attól függ. Szempont, hogy gyereket szeretnék, márpedig 30 feletti nők részéről már van némi kockázata a szülésnek.
Ugyanakkor optimális esetben van kellő élettapasztalata is, tehát bármilyen huszonéves korú nő ideális nekem a szülés szempontjából is, fiatalabb nők általában szebbek, vonzóbbak is, de jobb, ha van legalább kb 25 éves, intelligencia és élettapasztalat okán. (Persze akadnak ettől fiatalabbak is magas EQ-val, IQ-val, de általában nehezebb esetek.)
Más kérdés, hogy alkalmi kapcsolat is belefér, amikor nincs párom. Ez esetben nem igazán korfüggő.
Gerjedtem már 55 évesre is, bár való igaz, h a huszonéves nők között több a szemrevaló.
Szerintem a nemi érés a döntő, akármilyen kifacsart is a köznorma. Egy menstruáló kiskamasz lány is vonzó, hazudik az a potens férfi, akit sose vonzott még 30 feletti férfiként egy izgató, formás kiskamasz lány akár. A természet így találta ki a szaporodást, hogy a menstruáció szexuális vonzalmat ébresszen mind több kamaszfiúban és férfiban.
Legfeljebb nem kezdek ki a kiskamaszokkal soha (amióta nagykorú vagyok), alkalmilag se. Inkább aggódom értük, nehogy 16 éves kor alatt bárkivel is nemi életet éljenek. Kb 16 / 18 éves kortól bármilyen nagykorúval természetes a szex, de érett párkapcsolathoz az esetek döntő többségében kell, hogy legalább kb 25 legyen mindkét fél. Az ifjabbak többsége még csak gyakorolja a párkapcsolatot.
(Ilyesmi életkorú férfi vagyok, kérdező.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!