Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » +35-ös férfiak! Izgatnak a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

+35-ös férfiak! Izgatnak a fiatal lányok?

Figyelt kérdés

Ha felajánlkozna a lehetőség, hogy együtt lehessetek egy 20 év körüli lánnyal, akkor belemennétek? Esetleg már volt ilyen kalandotok?

18/l

2016. febr. 29. 07:18
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
9%

Ahhoz nagyon értelmesnek kéne lennie, hogy vonzónak találjam mint nőt.

Ha nem az akkor max szexuális tárgyat láthatok benne.

Persze a látszatért, hogy 18 éves barátnője van sokan elviselik a fárasztó bugyutaságot, így látom. Én nem.

2016. ápr. 21. 11:19
 32/40 anonim ***** válasza:

alapvetően nyilván minden pasi vonzódik a fiatal lányokhoz és a többség biztos benne is lenne, de hogy mi lesz belőle szerintem függ attól is, hogy milyen a lány és milyen a pasi, meg ki mit akar a másiktól...

36F

2016. ápr. 21. 11:45
 33/40 János Gilján ***** válasza:
9%
Izgulnék a fiatal lányokra, ha nem lennék szerelmes a 33 éves feleségembe, aki a 150 centis magasságával és a kislányos arcával tökletesen kielégíti az összes látens pedofil hajlamomat. :) 36F
2016. aug. 10. 09:48
 34/40 anonim ***** válasza:
62%

Volt ilyen kalandom már, ha kalandnak lehet azt nevezni, hogy azóta is jóbarátok vagyunk. :)

42F

2016. aug. 11. 19:34
 35/40 Csabah74 ***** válasza:
32%
Persze,hogy igen :) sex mániás vagyok 42 éves f
2016. aug. 11. 19:42
 36/40 anonim ***** válasza:
Alapból igen,de egy tapasztalt 40+ -os inkább! 39F
2016. aug. 11. 19:44
 37/40 anonim ***** válasza:
32%

IIIIIIIIGGGGGGGGEEEEEEENNNNNNNN!

Lehet, még azon is elgondolkodnék, ha nem csak a két szép szemem miatt ajánlkozna fel! :-D

40+ Ffi

2016. aug. 11. 19:45
 38/40 anonim ***** válasza:

Attól függ. Szempont, hogy gyereket szeretnék, márpedig 30 feletti nők részéről már van némi kockázata a szülésnek.

Ugyanakkor optimális esetben van kellő élettapasztalata is, tehát bármilyen huszonéves korú nő ideális nekem a szülés szempontjából is, fiatalabb nők általában szebbek, vonzóbbak is, de jobb, ha van legalább kb 25 éves, intelligencia és élettapasztalat okán. (Persze akadnak ettől fiatalabbak is magas EQ-val, IQ-val, de általában nehezebb esetek.)

Más kérdés, hogy alkalmi kapcsolat is belefér, amikor nincs párom. Ez esetben nem igazán korfüggő.

Gerjedtem már 55 évesre is, bár való igaz, h a huszonéves nők között több a szemrevaló.

Szerintem a nemi érés a döntő, akármilyen kifacsart is a köznorma. Egy menstruáló kiskamasz lány is vonzó, hazudik az a potens férfi, akit sose vonzott még 30 feletti férfiként egy izgató, formás kiskamasz lány akár. A természet így találta ki a szaporodást, hogy a menstruáció szexuális vonzalmat ébresszen mind több kamaszfiúban és férfiban.

Legfeljebb nem kezdek ki a kiskamaszokkal soha (amióta nagykorú vagyok), alkalmilag se. Inkább aggódom értük, nehogy 16 éves kor alatt bárkivel is nemi életet éljenek. Kb 16 / 18 éves kortól bármilyen nagykorúval természetes a szex, de érett párkapcsolathoz az esetek döntő többségében kell, hogy legalább kb 25 legyen mindkét fél. Az ifjabbak többsége még csak gyakorolja a párkapcsolatot.

(Ilyesmi életkorú férfi vagyok, kérdező.)

2016. aug. 11. 20:11
 39/40 anonim ***** válasza:
Sajna még nem volt ilyen kalandom és bárcsak megtörténe !
2016. aug. 11. 22:35
 40/40 anonim ***** válasza:
Ha lenne rá esély, én nem visszakoznék! És még a "tehetségem" is megvan hozzá.
2016. aug. 11. 22:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!