Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hosszabb időszak szex nélkül....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hosszabb időszak szex nélkül. Milyen egészségre gyakorolt hatásai vannak?

Figyelt kérdés
Nő nélkül és maszturbálás nélkül. Hosszabb időszak alatt mondjuk 1-2 évet értek.

2016. febr. 28. 10:15
 1/6 anonim ***** válasza:
Maszturbálás nélkül szerintem nem bírod ki.
2016. febr. 28. 10:16
 2/6 anonim ***** válasza:
Nincs káros hatása az egészségre. Lelki negatív hatása lehet, de ez csak a hozzáállástól függ. Teljesen boldog lehetsz így is, de hosszú ideig nem célszerű. Keresni kell párt és megházasodni.
2016. febr. 28. 10:29
 3/6 anonim ***** válasza:
Hello, én majdnem egy hétig bírtam ki, de sajnos nem sikerült elnyomni az ösztönt :(, próbáltam elterelni a gondolataimat minden féle dologgal de nem sikerült sajnos. Mondjuk én elég jól bírom szex nélkül, de az igazsághoz az is hozzá tartozik, hogy még mindig szűz vagyok, szóval ez is segít egy kicsit az ellenállásban. :)
2016. febr. 28. 10:42
 4/6 anonim ***** válasza:
A sperma folyamatosan termelődik és nem jó, ha nem ürül ki. Egyébként én sem hiszem, hogy kibírod :))
2016. febr. 28. 11:02
 5/6 anonim ***** válasza:
A kérdés az, hogy káros-e az egészségre ? A válasz: NEM. Az más kérdés, ha nem bírod ki szex nélkül és maszturbálsz. De, ha nem maszturbálnál, akkor egy idö után éjjel álmodban is elsülhetsz.
2016. febr. 29. 14:08
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Többször kell lepedőt mosni, ezáltal sokkal több mosószert használsz el, így kevesebb pénzed marad egészséges ételekre.
2016. márc. 13. 08:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!