Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most fogyott el az első levél tabletta, ma van az első tablettamentes napom. Ilyenkor biztosít védelmet a gyógyszer?
Bár a második válaszoló kicsit nyersen fogalmazott, viszont igaza van. A betegtájékoztatóban benne van minden.
Védve vagy a szünet alatt is abban az esetben, ha a szünetet követően pontosan folytatod a fog. gátlót a következő levéllel.
És nem, nem kell 3 hónapot várni, hogy hasson. A mai modern fog. gátlók már szinte kivétel nélkül ha a vérzés első napján kezdi el szedni az illető, azonnal védelmet nyújtanak, most az, hogy valaki a biztonság kedvéért az első hónapot végig védekezi más módon, az oké, na, de hogy 3 hónap?:) Felesleges!
"Nem en terjesztem,h az elso harom honapban ovatosan,nekem a doki mondta,h a praktizalasa soran a legtobb gyogyszer melletti terhesseg olyankor fordult elo,amikor meg sosem szedett elotte es az elso harom honapon belul"
Az a baj, hogy az orvos nem gyógyszerész. És hidd el kedves válaszoló, hogy ha egyszer a betegtájékoztató azt írja, akkor az úgyis van és az a biztos, nem amit az orvos mond!:)
Elolvastam, de csak egy mondatban írja,hogy véd, ha normálisan szedtem. Igazából arra voltam kíváncsi, hogy első alkalommal(első tabimentes héten) hat-e
Köszönöm a válaszokat!
Tök mindegy, hogy hányadik tablettamentes hétről van szó, ha nem folytatod a szünet után a következő levéllel, akkor szedheted te 5 éve, akkor sem leszel védve a szünetben.
Ily módon, ha csak a betegtájékoztató nem azt írja, hogy az első levél alatt egyáltalán nem véd, úgy fog védni most is, az első szünet alkalmával is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!