Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esemény utáni utáni?
Pár napja sajnos esemény utáni tablettát kellett bevennem (rigesoft), az ügyeletes orvos azt mondta 3-5 napon belül megjön a menszeszem.
Lehetséges, hogy ilyen gyorsan? (mivel még nem jött meg és kezdek aggódni)
85%-ot írtak, miután észrevettük, hogy baj van egyből mentünk orvoshoz felíratni, szóval olyan 1.5 órán belül bevettem.
Csak tényleg nagyon parázok és félek az is késlelteti.
nekem jóval később jött,akkor mikor meg kellett jönnie. legalább másfélhét múlva jött meg. szóval nem volt gond, nem lettem terhes.
Szerintem mindenkinek máshogy reagál rá a szervezete, én semmit nem tapasztaltam.
Pont én is risegoftot szedtem be. Ráadásul akkor történt a baleset,mikor a ciklusom a 14.napnál járt, a legrosszabbkor , halálra izgultam magam feleslegesen.
Talán néhány hónappal később tapasztaltam azt,hogy legalább egy hetet késett , és ismét feleslegesen ráparáztam.
Szóval csak nyugi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!