Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány forintba kerül a gyógyszertárban a gumióvszer (condom)?
Figyelt kérdés
durex vagy mit tuggyam én
15-16 cm , vastag a peniszem :)
2016. febr. 28. 00:27
2/10 A kérdező kommentje:
komolyan kérdeztem o_O
2016. febr. 28. 00:31
3/10 RRR válasza:
a lidliben 800ft a 12db
gyógyszertár az passz bocs
4/10 anonim válasza:
Általában 100-300 ft, de van ettől olcsóbb és drágább is.
5/10 A kérdező kommentje:
a durex mennyibe kerul?
2016. febr. 28. 00:34
7/10 anonim válasza:
Mielőtt szexuális életet kezdenél, jobb lenne, ha előbb utánaolvasnál ennek az egésznek. Nagyon úgy tűnik, már az elején elakadtál ebben a témában!
Aki ilyen banális kérdést tesz fel, arról biztos állíthatom, fogalma nincs a szexuális kultúráról.
Egy pozitívum van a gyermeteg kérdésedben, hogy nem szeretnél szaporodni!
Külön köszönet, hogy gondolsz a társadalom megvédésére génjeid esetleges további terjeszkedése miatt!
Ajánlom, húzzál rá legalább hármat, akkor sokkal biztonságosabb lesz!
8/10 anonim válasza:
lidl ös az jo minőségű 13 db 750ft azt vedd
18 cm.és 48 mm es farkamra ép még jó
9/10 anonim válasza:
Amugy miert nem mesz le es nezed meg az arcedulat?
10/10 anonim válasza:
Utolsónak van igaza ! Nem is értem hogy nem írták ezt előbb. Vagy már ezt is meglehet rendelni az EMAG-ról ? :PPPP
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!