Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan találjak alkalmi partnert, partner kereső oldalakon?
Csak is alkalmi partnert szeretnék találni.
Korban szeretnék 30-fölötti nőket találni, de akár már 18-tól is belefér. Kezdjem rendesen az ismerkedést és egy bizonyos idő után térjek rá hogy mit is akarok pontosan?
Melyík az a korosztály ami fogékonyabb ezen a téren?
Tapasztalatok és jó tanácsok jöhetnek. Megha valami erre a témára specializálódott oldalt tud valaki ami nem kamu oldal az is jöhet.
Ha nő vagy, akkor szinte azonnal találsz majd partnert. Sőt, alig tudsz majd válogatni a jelentkezők közt
Férfiként sokkal nehezebb. Inkább idősebb hölgyeket fogsz találni
Sehol :)
A nem láttam még olyan oldalt ahol ilyenbe belementek volna, pedig kerestem mint állat és rég óta! Az igazság az hogy a magyar nők egyáltalán nem keresnek - tehát nem is megtalálhatóak ilyen oldalon - senkit erre a célra, kivéve amikor 22 fölötti méret után koslatnak.
Sokkal több értelme lenne olyan társkereső oldalnak , ahol pénztárca méretet, házat vagy kocsit lehetne választani, amihez mellesleg egy férfi is tartozik :D
Van jó pár szexpartner kereső oldal, ahol a nők sem azért vannak fönt, mert horgolásmintákat akarnak cserélni. Aztán hogy alkalmi szexet, vagy rendszereset keresnek, az már más kérdés.
A magam részéről nem igazán értem, ha valaki csak alkalmi szexre hajt. Úgy vagyok vele, hogy ha jó azzal az illetővel a szex, akkor nekem kevés egy alkalom, ha meg nem jó, akkor azt az egyet is inkább kihagynám.
Ha másnem privát üzenetben küldesz oldalakat ahol valódi regisztrált nők keresnek szexpartnert?
Én nem találtam még csak kamu oldalakat kamu képekkel.
Mert az összes a pénz lehúzásra van kitalálva, de mire észreveszed már fizettél is egy kört...
Pont ez a lényege.
Nem véletlen hogy a facebook-os hasonló csoportok üresek nőket tekintve...még ál néven sincsenek, de ha 1-2 van is az meg k.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!