Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha lenne rá lehetőségetek részt vennétek egy hármas felállásban? Melyik felállást tetszene és miért az?
Figyelt kérdés
2016. febr. 27. 08:37
1/7 anonim válasza:
2 csaj 1 pasi de a fordított is
2/7 anonim válasza:
én a két pasi egy csajt választanám. mert kiváncsi vagyok milyen lehet ha két cerka is van bennem. egyik orál, másik punci!
3/7 Alighanem19 válasza:
Megvolt mindhárom variáció, de leginkább a két pasi- egy lány felállás tetszik. Bírom a csajokat, de a punci nem igazán vonz, inkább a finom puha bőr és a cicik tetszenek. A két pasis felállás is csak akkor jön be, ha én irányíthatok.
4/7 anonim válasza:
Nem unod még? Hetente 2x 3x kitenni ezt a kérdést?
5/7 anonim válasza:
2 pasi 1 csaj,mert izgat a dolog milyen lenne, ha két f..z lenne bennem.
Privi nem kell ,nem ismerkedem!
7/7 anonim válasza:
2 csaj 1 pasi. De csak,ha velem egykorú lány és idősebb a pasi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!