Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 1 fiú 2 lány lány felállásban...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

1 fiú 2 lány lány felállásban hogyan szexeljünk?

Figyelt kérdés
Barátnőm szeretném, ha bevonnánk egy barátnőjét is, az ötlet nekem tetszik csak nem tudom milyen pózban lehetne ezt megtenni
2016. febr. 18. 09:21
 1/9 anonim ***** válasza:
Nézz meg néhány videót ilyen felállásban, tele van ötletekkel.
2016. febr. 18. 09:29
 2/9 anonim ***** válasza:

ez jonni fog magatol... ne gondolkozz mar ezen :D

ja es az "egyszerre kenyeztetnek" latvanyert irigy vagyok ;)

2016. febr. 18. 09:31
 3/9 anonim ***** válasza:
Ha ilyet kérdezel.Inkább hozzá se fogj.
2016. febr. 18. 09:42
 4/9 anonim ***** válasza:

hát én két felállást tudok elképzelni:

- vagy a két csaj játszik és néha te is beszállsz és csinálod

- vagy egészen jól bírod az ágyban, akár több menetet is megállás nélkül és adod nekik ezerrel, míg a másik lány addig csókolgat vagy pettingezed közben (de akkor két felé kell figyelned)

amúgy meg szerintem menne magától, de az ilyen dolgokban az egyik legizgalmasabb, hogy barátnőddel beszélsz róla és fantáziáltok, hogy hogy is lenne, mit szeretnétek csinálni stb. Akkor legalább rájössz és kitaláljátok együtt.

2016. febr. 18. 10:26
 5/9 K.L.Kiss ***** válasza:
Lehet ilyet csinálni, de valószínűleg csalódni fogsz!Nekem sokkal élvezetesebb egy lánnyal, mint kettővel, mert akkor szétoszlik a figyelmem és valamelyik mindig kevesebbet kap és ez ciki.
2016. febr. 18. 11:47
 6/9 anonim ***** válasza:
Ha ezt nem tudod magadtól férfi léttedre, inkább ne is szexelj!!!!
2016. febr. 18. 12:08
 7/9 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy ? 16?
2016. febr. 18. 12:11
 8/9 anonim ***** válasza:
A 2 lány csinálja 1ütt. Utána neked felnyúlnak. Ennyi... Ostoba
2016. febr. 18. 13:16
 9/9 anonim ***** válasza:

Ehhez hihetetlenül nagy önbizalom kell, hogy belefogjon egy fiú olyan dologba, aminek még a felét sem képes teljesíteni. A fiatal férfiak vágya a szex előtt hatalmas, de az első magömlés után általában a vágy (rövid időre) nullára esik vissza. A vágy hiányát egy igazi nő nem tudja értékelni, főleg akkor, ha egy másik nő is van a pályán!

Álom azt képzelni a fiúnak, hogy egy igazi nő beéri a felével se!

2016. febr. 18. 13:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!