Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én vagyok vele úgy, hogy ha nagyon jó nő lennék, b@s. Znék mindenkivel? :D
Figyelt kérdés
2016. febr. 27. 06:06
2/15 A kérdező kommentje:
az, csak lemaradt, 23/f :)
2016. febr. 27. 06:14
4/15 A kérdező kommentje:
megteszem akivel meg kell tennem
2016. febr. 27. 06:22
5/15 kiskivancsi79 válasza:
Legyel neha "no" mint en es akkor megteheted :)
6/15 anonim válasza:
Ha az ember alacsony es ocsmany ugyse kell nagyon senkinek
7/15 anonim válasza:
Nem hinném h egyedül vagy ezzel. Márcsak abból indulok ki h a pasim (lány vagyok) a napokban néz engem majd megszólal: ha lány lennék egész nap csak fogdosnám magam :D szóval gondolom ő is hasonlóképp gondolkodik :'D
8/15 A kérdező kommentje:
nincs gond se velem sem a szexuálus életemmel, csak érdekelt h más is hasonlóképp érzi-e ezt :D
2016. febr. 27. 07:23
9/15 anonim válasza:
En pasikent ezert nem ertek egyet azokkal a sracokkal akik riba ncozzak, meg kur vazzak azokat akik elik az eletuket es faljak a pasikat :D hadd tegyek, en is ezt csinalnam ha belevalo csaj lennek :D
24/f
10/15 anonim válasza:
Ha nőként születnék újra.Biztos kipróbálnék mindent ami erkölcstelen.Valószínű hogy a pokolban végezném.De az se kizárt hogy onnan is kibxnának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!