Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én gondolom úgy, hogy a rövid,2-3 perces szex az igazi?
Figyelt kérdés
Szerintem kiábrándító, ha valaki ennél tovább szexel, lehet több menet, de ha valaki 2 perc alatt nem ér a csúcsra, akkor nem is izgatja igazán a partnere.2016. febr. 26. 22:27
11/13 anonim válasza:
Gyenge vagy mi a partneremmel òrákat csináljuk, én szòba sem állnék veled.
12/13 anonim válasza:
hát, én szeretem mikor a barátnőm kb folyamatosan élvez közben, az meg 10-15 perc, de volt már majdnem egy óra is.
13/13 anonim válasza:
11-es. Kérdezte valaki, hogy te a foxiddal mit szoktál csinálni? Volt olyan kérdés kisgyerek, hogy te meddig csinálod, vagy kivel állnál szóba? Elmondom neked a lőtéri kutyát nem érdekli, hogy te kivel állsz szóba és melyik menhelyről hozol ki szeretőt retardált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!