Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Engem izgatna, de a párom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Engem izgatna, de a párom nincs benne? /L

Figyelt kérdés

Engem izgatna, ha szeretkezés előtt elmennénk kicsit boxolni, de a párom nem szeretne megütni még puhán sem.

Mindig csinálunk ilyet, hogy kikotozes, bilincs, gag ball, stb.. De abban nincs benne, hogy játékosan boxoljunk. Mit tegyek? Hogy vegyem rá erre?

../L

2016. febr. 26. 20:18
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Idegesítsd fel.
2016. febr. 26. 21:56
 12/15 anonim ***** válasza:
Mi miért nem találkoztunk? 23/F
2016. febr. 26. 22:21
 13/15 anonim ***** válasza:
Hasonló férfit keress. Nekem kifejezetten tetszik, ha egy nő talpraesett és nem olyan, hogy beül a sarokba mint egy lószar és néz ki a fejéből. A nyálaskodás és maszatolós szexet meghagyom a kis vasalt hajú ratyiknak akik előjáték közben elcsöpögnek. Rendszeresen sportolok és szeretem olykor magamhoz ölelni a párom isten igazából. De a mostani 30 kilós csontos plázacicák meg vinnyognak. Sajnos egyre kevesebb nő sportol és még iskolában is felmentik magukat tesi alól. Ennek következménye, hogy hulladékokat nevelünk ki. X lábú csámpás kis nyomik már 20 évesen. 5 perccet kell lovagolniuk és kikészülnek elég szánalmas. Sport közben pedig mi van, ha megütsz egy nőt? Erre vállalkozott ezért jár sportolni, ha küzdő sportol. Ez vele jár nem el kell törni a bordáit, de egyelő félként kell kezelni. A nőiesség kiveszett sajnos és ugyanígy a férfiasság is. Járj el küzdő sportokra nézz meg néhányat és akkor el tudod dönteni melyik tetszik. Ott még talán férfiakat is megismerhetsz.
2016. febr. 27. 08:26
 14/15 anonim ***** válasza:
Ezt miert kell mindig kiemelni? :) gyere, bokszoljunk, ha ettol neked jobb :-)
2016. márc. 8. 07:02
 15/15 anonim ***** válasza:

"Engem izgatna, de a párom nincs benne?"

Nem tudhatjuk, hogy mi izgatna téged, és hogy miben van benne a párod a szaron kívül. Mert ha valaki nem tud feltenni rendesen egy kérdést, az gáz.

2016. márc. 8. 09:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!