Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másokat is izgat a creampie? Engem mostanság nagyon. Bár nem tudom eldönteni, hogy babát szeretnék-e, vagy csak felizgat a tudat, hogy már nem kell megszakítani.
Első, úgy értem, hogy sokáig lehessen csinálni a babaprojektet, és tovább élvezzük a dolgot. :) Szóval napok számolása, terméketleneken való együttlét, stb.
Utolsó, hát igen, csak még van néhány terv, és elhúzódna kb 2-3 évre, de olykor rám tör a vágy, hogy most-rögtön :D
Ha nem élvez beléd, és a legfogékonyabb napokon nem teszi be, akkor az esély nagyon lecsökken. Nekünk 2 év alatt jött össze úgy, hogy mindent megtettünk annak érdekében, hogy legyen! :)
De ha nem élvez beléd, lőttek a creampienak... :)
Nekem a kémiai módszerek nagyon beváltak, tehát hüvelytabletta és kúp. Nem egyszerre persze. :D
Nyugodtan lehet szexelni, én nem estem mellette teherbe, bár sokan erre fogják. (Azt ciki lenne bevallani, hogy nem védekeztek, de a gyereket inkább nem tartanák meg...)
Ha meg mégis becsúszik, akkor se lesz tragédia, ahogy elnézlek. :)
Recept nélkül kapható a patikában, nekem ez is kényelmes volt, mert nem kell átmászkálni kisgyerekkel nőgyógyászhoz a szomszéd városba.
Árban is tűrhető, és ha több menet is van, akkor is elég egy kúp, 3-4 órán át véd. Csak be kell tartani az utasításokat, és akkor nem lesz gond.
Hőmérőzéssel elég hatékonyan védve lehetsz. Igazából egy hónapban van kb 3-4 nap amikor esélyed van teherbe esni. Ha ezeken a napokon nem csináljátok akkor hónapokig, évekig próbálkozhattok.
Persze ezt csak akkor hogyha nem akkora probléma hogy esetleg mégis előbb sikerül.
Igen, előző, valóban nem lenne nagy gond :) Kipróbálom majd pl. a Pharmatexet. De igaz, hogy utána nem szabad fürdeni meg zuhanyozni se?
No meg a hőmérőzés... ezt lehet sima lázmérővel? Utánaolvasok, ez jól hangzik!
Persze, de szájban, hüvelyben vagy végbélben kell mérni, minden nap reggel ébredéskor és pár hónapig csak megfigyelni.
Precízen vezetve igazából kb óvszer hatásfok elérhető, de macerás, könnyű tévedni. Inkább megfordítva szokták használni, azaz a régóta gyermekre vágyók számolgatják ez alapján mikor érdemes próbálkozni. Ők kellően elszántak, mert a gyerekért mindent vállalnak. Aki védekezni akar az nem vesződik ezzel, inkább szed gyógyszert vagy húz óvszert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!