Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tényleg ennyit számít a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ennyit számít a kisugárzás, az önbizalom?

Figyelt kérdés

Egy alapjába véve jó pasi (helyes, szép arc, szemek, jó alkat) mindenképp "kívánatos"?

ha ez a srác nagyon nincs megelégedve magával, önbizalomhiányos, nem fogadja el magát, nincs meg a lelkibékéje, nem tudja elengedni magát, mások szemébe nézni, nagyon zavarban van, ez meglátszik a járásán is, minden mozdulatán akkor már nem is olyan jó pasi?

ha a kiállása egy 25 éves szűzet idéz, aki nincs kibékülve a világgal vagy értitek :D

és fordítva ez tényleg igaz, gondoljatok egy csúnya pasira

én saját magamból kiindulva azt mondom hogy ez nem számít, ha egy lány szép akkor akkor is szép ha elhanyagolja magát, ha látszik hogy önbizalomhiányos, ha meg csúnya akkor lehet akármilyen vidám, jó kisugárzása akkor se tetszik, max szimpatikusabb :)

2016. febr. 26. 19:09
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Lehet akármilyen helyes egy pasi/szép egy nő, de mikor kinyitja a száját és bunkó, buta, műveletlen szenny tódul ki rajta, akkor felőlem akár fejen is állhat az én szememben akkor is csak egy nyomoronc marad. Az önbizalomhiányról meg annyit, hogy azt senki ne mástól várja, hanem saját magában találja meg! És amíg magával nincs rendben az illető, addig minek akar magának bárkit is? Előbb tanulja meg felvállalni önmagát, kiállni az igazáért értékelni saját magát és aztán párt keresni magának!
2016. febr. 26. 21:27
 12/15 Csak_egy_pasas ***** válasza:

Hát jó a kérdező kérésére megosztom az elméletem.

Amit ahogy irtom sokan igazoltak. Itt is ezen oldalon, de rádió tv műsorokból is ezt hallom vissza.

A dolok a Szex és New York sorozattal kezdődött.

Ezt azért látom igazolva, mert maguk az amerikaiak ismerik el tv műsorokban, hogy bizony ez a sorozat okozta a nők viselkedésének változását.

Igen erre most lehet azt mondani, hogy: merem én vádolni a nőket! Meg különben is a mai pasik elbutultak.

Erre én azt mondom, igazad van! De ez mégsem jó válasz hisz bunkó pasik mindig is voltak lesznek s vannak. Egy dolog változott a nők hozzáállása a férfiakhoz. S mi lett erre a pasik reakciója? Sokan még tovább butultak, sok viszont kényszerből meleggé lett

Miért?

Mert a nők elfordultak a férfiaktól.

A mai fiatalok a tévéből tanulnak. Onnan lesik el a példaképet. És mi a minta? Itt ez a sorozat, amit KB 20 éve folyamatosan ismételnek. Sőt elkészítették a testvér sorozatát, ami az előzményeket mutatja. De sorolhatnám még: született feleségek stb

Kérdés miért éri meg a médiának a szingliség esz mélyének sulykolása? Mert ez egyértelmű csak a vak nem, látja.

A válasz pedig egy rádióműsorból jött egy reklámszakembertől. A válasz nagyon egyszerű.

Az egyedülálló ember többet fogyaszt, mint az, aki együtt lakik valakivel. Mert ha már együtt élsz valakivel, megtanítjátok egymást a spórolásra.

Kapitalizmus van tehát a médiának megéri az, ha mindenki egyedül él…

És ezért szándékos propaganda folyik.

De kissé elragadtattam magam.

De térjünk vissza az eredeti kérdésre. Mert ha jól értem itt az a kérdés egy csúnyább ember legyen az nő vagy férfi, valóban kevesebbet ér, egy csúcs külsejűnél?

A válasz ma IGEN! Hisz 20 éve a szingliség esz mélyét sulykolják a nőkbe.

De emlékezzük csak mi volt azelőtt? A rengeteg

Steven Seagal

Stallone

Schwarzenegger

Film!

Ezek a filmes karakterek úgy csapták volna arcon a mai férfi filmes ideálokat, hogy csak úgy nyekken.

De vitatkozz velem és mondjon nekem egy nő egy mai filmes férfiideált, karaktert.

Én azt mondom nincs!

Persze vannak próbálkozások, gondolok itt az The Expendables - A feláldozhatók

Filmekre. Amikor ezek a régi ideállok összeálltak. S lássuk be ma is sikert arattak. Miért? Mert hiányt pótolnak…

Lehet erre rosszat mondani de ez közvetíti a több ezer éves férfiideált.)

S hogy zárjam eszmefuttatásom. Megoldásképp erre a helyzetre azt mondom, ha újra visszatérnek ezek a kissé macsó filmek, és esetleg több olyan film is lesz ahol a testileg gyengébb, de amúgy más okból sármos férfit vagy nőt látunk a filmvásznon, na, akkor lesz esélye a gyengébbnek is

2016. febr. 26. 21:48
 13/15 anonim ***** válasza:
A deprókat kerülik, még akkor is ha jól néznek ki.
2016. febr. 26. 21:54
 14/15 anonim ***** válasza:

Lehet valami az eszmefuttatásban bár nem hiszem hogy a szingliségre tanítanának. Pont azt látom hogy társadalmi elvárás hogy párt találjon az ember.

Emellett az alacsony vagyok és csúnya szindrómán a régi kigyurt macsók nem hiszem hogy javithatnának. Manapság filmje/sorozata válogatja milyen pasi az ideál. Hülye példa de az agymenők sorozatban csorikámnak bomba nője lesz. Vannak ilyenek.

Azt alá írom hogy a média diktál néhány ideál fajtát amiből az ember választhat de szerintem ez sokkal több rétű mint régen. A macsókon és a bunkokon keresztül a hős szerelmes szappanoperákon keresztül rengeteg férfi ideál van.

Biztos vagyok benne hogy valamennyit alakít a média de szerintem mindig is a keményebb pasik voltak a "menők" és ez nem változott. Annyi hogy a karakterek árnyaltabbak és van ahol kevésbé izmosak.

Az szerintem irreális lenne ha az egyáltalán nem vonzó béna önbizalom hiányos stb. pasikra ragadó bomba nőkről szólna a média. Túl irreális lenne ahhoz hogy hasson. Viszont valóban lehetne több olyan film és sorozat ahol átlagos külsejű pasik és nők rohangálnak.

De ez csak az én véleményem.

Az eredeti kérdésre pedig az a válasz hogy az erős kisugárzás és önbizalom kiegyenlíti az erőviszonyokat a balfa.z szépfiúval szemben. Legalább is egy bizonyos pontig.

Mindenkinek más a tűrés határa. Nekem pl lehet akármilyen magabiztos egy nálam alacsonyabb vagy szakálas/bajszos vagy kövér vagy buta/bunkó pasi nem fog vonzani. Azonban engem az anyámasszony katonája stílus is elriaszt akármilyen jó a pasi.

20/l

(168 cm vagyok csak hogy a magasság/alacsonyság tiszta legyen)

2016. febr. 27. 00:32
 15/15 Csak_egy_pasas ***** válasza:

Látjátok feleim… Ilyen értelmes választ reméltem…

Látom értelmes vita indult itt 14 es válaszoló…

De pont az agymenők? Néha nézem a sorit.

Jókat röhögök rajta…

Na, hallod az tényleg egy társadalomkritika :)

Várok még jó sorozatokat/ filmeket melyek társadalmi változást okozhatnak…

2016. febr. 27. 09:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!