Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy lehet ilyen ember?

Hogy lehet ilyen ember?

Figyelt kérdés

Sokhelyen azt olvastam, hogy annak lehet önbizalma aki meg van elégedve magával. Ehhez viszont siker kell ami motiválja, nem?

Adott egy fiatal srác aki nem a legszebb fiú külsőre mégis népszerű, sokan vannak oda érte...és én is elismerem hogy van valami benne, nagyon jó a kisugárzása pedig nem jó tanuló, a családi hátteréről is rosszat hallottam, sokat alkoholizál. Mégis a legtöbben jó embernek tartják és szeretik. Én is ilyen szeretnék lenni. Hogy lehet ilyen?

2016. febr. 24. 14:57
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem a siker a lényeg, hanem a kisugárzás. De ezt te is leírtad a kérdésedben, hogy "van valami benne".
2016. febr. 24. 15:20
 2/2 anonim ***** válasza:

"annak lehet önbizalma aki meg van elégedve magával"

Ez nem így van.

Önbizalma mindenkinek van. Sokaknak valós szint alatt, sokaknak felett.

"Ehhez viszont siker kell ami motiválja, nem? "

Nem. Ehhez saját magában felállított szintnek megfelelés kell. De lényegtelen, mert nem ebből lesz önbizalmi szint megfelelő mértékű.

"jó a kisugárzása pedig nem jó tanuló, a családi hátteréről is rosszat hallottam, sokat alkoholizál."

Úgy írtad mintha kisugárzás s többi közt lenne összefüggés.

"Mégis a legtöbben jó embernek tartják és szeretik"

Ugyan ez. Remélem nem hiszed, van.

"Én is ilyen szeretnék lenni."

Ne sokak szeretetét akard. Lelki fejlődést; jobb s jobb emberré válást akard s jó emberek szeretni fognak ha megismernek.

"Hogy lehet(ek) ilyen?"

Logikus életet gyakorolsz. Logika megmutatja hogy legyél jó ember, hogyan fejlődj.

2016. febr. 24. 15:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!