Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen nagyképűek a csúnya srácok?
Azt vettem észre, h Budapesten azok a fiúk akik nagyon trendin öltözködnek, szoliznak azok nagyon el vannak szállva maguktól, holott hiába minden olyan beton képük van, hogy az agyam eldobom.
Mindeközben a szabályos, akár sármos srácok azok normálisak, tudják a helyüket.
Én ezt vettem észre nagy általánosságban.
a rosszfiúság nem a nagyképűségben testesül meg :) amikor én "rosszfiú" voltam, akkor se voltam nagyképű.
a görcsös trendkövetés mögött megfelelési kényszer van, az ilyen pedig a komplexusos, önértékélési zavaros emberek tulajdonsága. ők sokszor nagyképűek is, ezzel is védekeznek.
a kiegyensúlyozott, határozott, saját stílussal rendelkező ember ritkán nagyképű
fogalmuk sincs kik ők valójában.. én már igazi rosszfiúnak tartom azokat a mai tiniket akik pepsit fantával keverik és atomrészegen kukákat borogatnak
..riszpekt
Furcsa címet adtál a kérdésednek. Így én, mint egy csúnya srác, kíváncsian olvastam…
Aztán rögtön rájöttem, hogy itt valójában egyáltalán nem a csúnyákról van szó…
Hanem a trendkövető divatmajmok, kontra smink nélkül is jóképű srácok. A csúnyákról valójában szó sincs…
De hogy a kérdésre is válaszoljak:
A divatmajmok azért nagyképűek, mert ezzel érnek el sikereket. Talán ez téged meglep, és engem is felháborít, de ez van.
Az a helyzet hiába próbálok normális viselkedéssel hódítani, a külső mindent visz. S tapasztalatból mondom, a jó külső mellé a nőknek nem kell ész a férfiban… Nem kell…
Te persze kivétel vagy, mert téged ez felháborít, de egyre kevesebben gondolkodnak így.
Kihaló csoportocska vagyunk mi, akiket ez felháborít
7es, nem vagyunk kihaló csoport, csak a nagyvárosokban koncentráltan vannak jelen a trendmajmok.
gondolom pestiek vagytok
nekem pl az egész baráti köröm (15-18 fő)"trendkívüli" :D 24-26 éves korból vagyunk
mindenkinek van bnője, felesége stb...
Nem tényleg azokról szól a kérdés akik arcra hát hogy is írjam, bottal se.
Mégis baromi divatosak, teszik magukat stb, miközben olyan fejük van, hogy inkább bocsánatot kellene kérniük ha kilépnek a házból.
Itt nem azokról a kevésbé kellemes külsejű srácokról van szó akik egyébként lazák, kedvesek, jófejek, hanem erről az ellentétről.
Tehát: ronda vagy, mégis úgy adod elő magad mintha baromi jó pali lennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!