Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan foghatnám meg a friss barátnőm csupasz melleit először? Bővebben krnt@ 18/f
Figyelt kérdés
Nem rég jöttem össze a barátnőmmel és jó nagy mellei vannak nekem nagyon tetszenek! Nagyon meg akarom már őket fogni! De hogy fogjam meg? Melltartó nélkül szeretném meg fogni. De az a baj ezt akárhol nem lehet. Azt gondoltam hogyha el jön hozzám vagy én megyek ő hozzá akkor csak simán fel húzom a pólóját és csak szét kapcsolom hátul és le is van véve a melltartó,nem,igaz hogy ez így jó? De hogy fogjam meg pl suliba vagy a buszon vagy moziba vagy akárhol?2016. febr. 26. 06:22
31/40 anonim válasza:
Azta ku.va... Biztos baratnoid voltak? Nem csak almodtad?
32/40 A kérdező kommentje:
Megfogtam már őket... 2. Találkozásunkkor amikor először jött fel hozzám.
2019. nov. 2. 09:45
33/40 anonim válasza:
Akkor miért emelted ki újra? Megmutatnád nekünk azokat a melleket amik ennyi kiemelést érdemelnek?
35/40 A kérdező kommentje:
Azóta másik csajaim voltak. És miattuk emelem ki a kérdést mindig. Úgyhogy végre szeretnék normális és értelmes válaszokat is kapni a kérdésemre.
2019. nov. 14. 21:00
36/40 anonim válasza:
És minek kell amiatt kiemelni ha magadtól is meg tudod fogni? Erre normális választ nem lehet adni, minden nőnél máshogy van.
37/40 anonim válasza:
Csakis akkor foghatod meg ha ő azt megengedi!!!!
Viselkedj már normálisan könyörgöm, ne egy ösztönlényként.
18/L
38/40 anonim válasza:
Ha 4 éve ez a fő gondod, akkor nagy lúzer lehetsz.
39/40 anonim válasza:
Ejjejj, gyerek hát még azóta se tudtad megcsöcsörészni?
Nem irígyellek téged se.
Ha ez így van , gondolom azért emelted ki a kérdést, akkor az a csaj hülyét csinál belőled .
40/40 anonim válasza:
megfogom és utána elkérem neked is jó lesz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!