Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az idős nők miért ennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az idős nők miért ennyire prűdek, vagy csak inaktívak a szexben?

Figyelt kérdés

Akárhogy is próbálkozom ,valahogy még egyszer sem jött össze egy érett nő sem!

Úgy állnak a dolgokhoz mint ha önmegtartóztatást fogadtak volna meg!

Kezdeményezem, próbáltam már finom és durván is ,úriember módjára illetve laza srác módjára is ,de valahogy sosem jutok el arra a pontra hogy szexeljek vagy szeretkezhessek egy érettebb nővel!

Pedig direkt ezért nem kezdem bele komolyabb párkapcsolatba(mielőtt újra belemennék egy komolyabb kapcsiba ,szeretném kipróbálni egy érettebb nővel)!

Nem tudom ki ,meddig bírja ,de én már legalább 1,5éve nem szexeltem SENKIVEL!

Kicsit félek is ,hogy ha egyszer nő kerül a kezem közé ,szét szedem...

Mi a titok az érett nőknél?

2016. febr. 25. 22:07
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Juj, alig 30 fölött már idős nő vagyok? :D

Hát, én előbb dugnék egy jó, negyvenes (vagy akár egy fiatalos ötvenes) pasival, mint egy huszonévessel. Valójában sosem voltam még 30 alatti pasival. Nem is tervezem. Nehéz menet lenne úgy, hogy éretlen kisfiúként tudok csak tekinteni rájuk... meg fel sem izgatnak a fiatal srácok. Ez van, biztos velem van a baj. :D De nem is aktuális a téma, mert jól megvagyok a negyvenes párommal.

Szóval szerintem sok idősebb nő hasonló okokból nem akar szexelni veled. Fiatal vagy nekik, ennyi.

2016. febr. 25. 23:55
 12/22 anonim ***** válasza:
Nem tudom, én az ellenkezőjét tapasztalom. Mintha még betegebbek is lennének, talán mondjuk mert sok mindenen túl vannak már:D
2016. febr. 26. 00:43
 13/22 A kérdező kommentje:

30 fölött már mindenki idős! :D

(Én nem is akarok 28-nál több lenni! Amikor 28 leszek ott megállok az idősödésben és kész!)

Na de, azért azt ne felejtsük ki ,hogy nem csak egyfajta ember létezik a világon! (Van olyan nő ismerősöm aki csak idősebb pasikkal akar lenni és van olyan is aki kifejezetten a szűz pasikra hajt)!

"Azért mert te nem szereted a Halva-t ,attól még nekem ez marad a kedvenc desszertem"!

Utolsó: Egyébként engem sokan el is akartak úgymond "rémíteni" a idős nőktől ,mondván több sebből véreznek!

Mondván: marokszám hullik a hajuk ,nem szeretik ha kicsit keményebben bánsz velük, nem bírják a fiatalos tempót...

Bár ez engem annyira nem rémiszt meg (Saját tapasztalatot szeretnék szerezni)! :)

2016. febr. 26. 01:42
 14/22 anonim ***** válasza:

Én 42 vagyok.A mostani barátom 9 évvel fiatalabb.

Személyiségfüggő. Én 20 évesen nem igényeltem annyit a szexet, mint most. Most sokkal nyitottabb vagyok a szexualitás terén, mint 10-15 éve.

Mi a titok?

Az, hogy úgy érezze, nőként kezeled, nem rongyként. Hogy arra a kis időre míg vele vagy neki akarsz örömet szerezni. (Nyilván Ő is neked). Alapvetően a kommunikáció a fontos, hogy eljuss egy ilyen nő ágy közelébe.

2016. febr. 26. 10:52
 15/22 anonim ***** válasza:

Van olyan nő, aki nem akar 20-on évesekkel lenni, van olyan, akit meg ez nem zavar. Az én tapasztalatom szerint (kettő 40+ nővel voltam 25 éves korom alatt) az a nő, aki 20-on éves pasit keres magának, annál valamilyen lelki defekt van, érzelmileg valami nincs rendben nála. Ami engem még idegesített bennük, hogy nem bírták felfogni, hogy nem tervezek velük hosszú távon, hanem csak laza kapcsolatra "tartom" őket. Amúgy mindkettővel ez miatt is lett vége, mert szerelmet akartak, de ezt nem tudtam nekik megadni. Persze nem rongyként használtam őket, tisztelettudó és kedves voltam velük, és amúgy mindkettőt a szövegemmel vettem le a lábáról (valaki írta, hogy "tettek kellenek, nem duma" - ez nem igaz), ugyanis mindkettőt neten fűztem be :D Na szóval egy-két alkalom után rámszálltak, hogy járjak velük, és hogy mennyire szerelmesek, az egyik meg elkezdett sírni, hogy őt mindig mindenki kihasználta és otthagyta, és reméli, én nem leszek ilyen szemét stb. :D - Ezért is hagytam őket ott, és azóta sem vágyom 40+ nőre. Lelkileg valami nincs rendben azzal, aki szerelmet és kapcsolatot vár egy 20 éves pasitól.

Az ágyban viszont úristen :D :D Az érett nő olyanokat csinál az ágyban, hogy el se tudja ezt képzelni olyan, aki csak 10-20-on éves lányokkal volt :D Komolyan, olyan minőségbeli különbségek vannak, hogy ezt át kell élni ahhoz, hogy valaki értse, miről beszélek. És ez is hülyeség, hogy gyengédségre vágynak.. Aha persze: D Az egyiknek a kényszer**** volt a kedvence, konkrétan azt szerette, ha erőszakoskodok vele... Viszont a gyengédséget és a vadságot jól tudják kombinálni, ha kell ilyenek, ha kell, olyanok. Nem úgy van, mint a 20 éves lányoknál, hogy kényeskedik, hogy neki ez nem jó meg az nem jó, meg nincs kedve stb. A 40+ nő örül, ha f*** van a kezében, és ez érződik is rajta, hogy hálás érte... Fogalma nincs erről annak, aki nem próbálta :D Egy csomó dologra megtanítottak az ágyban, amiről korábban fogalmam se volt, amíg csak saját korombeli lányokkal szexeltem.

És étvágyuk is van, szerintem szexuálisan pont hogy a 20 éves pasi és a 40 éves nő tartozik legjobban össze. Mondjuk az igaz, hogy ez személyiségfüggő, sok érett nőnek már a hormonok miatt visszaszorul a szexuális étvágya, de előtte van egy pár éves időszak, amikor viszont sokkal aktívabbak, mint egy 20 éves csaj! De ehhez rendszeres szexuális élet is kell, az olyan nőnek, akit 10 éve nem döngetett meg az ura, jóhogy nincs kedve semmihez, és prűd lesz.

Na de száz szónak is egy a vége: sok érett nő örül, ha f***t lát.

2016. febr. 26. 20:07
 16/22 anonim ***** válasza:
Ajj 15 ös és hol találtad őket?zseniálisan fogalmaztad meg az élményeidet:)
2016. febr. 26. 22:04
 17/22 anonim ***** válasza:

Szerintem nagyon rossz helyen keresgéltél. Volt egy lakótársam, az 25 éves fejjel állandóan 40 körüli nőket hozott fel. Néha fiatalokat. Megvolt az ideológia, kb amit előttem írt valaki.

Ebből kiindulva fel lehet őket is szedni, csak nyilván nem mindegy, hogy kit és hol és hogyan.

2016. febr. 26. 23:30
 18/22 A kérdező kommentje:

#15-ös!

Egyszerűen jó volt végigolvasni amit írtál! Ez a fogalmazás ,részletezettség , ahogy leírtad és amilyen pontosan!

Köszönöm ezt a választ ,de tényleg!

;)

Egyébként már csak egy kérdés: az idősebb nők ,nincsenek nagyon kitágulva? (lehet őket még élvezni?)

2016. febr. 27. 01:00
 19/22 anonim ***** válasza:
Nincsenek kitágulva. Ez egy hülye tévhit. Ez a tág-szűk dolog anatómiai sajátosság, kinek ilyen, kinek olyan. Nem kortól függ. Max. a szülés tágíthatja ki, de sztem szülés után visszaáll az eredeti állapotába.
2016. febr. 27. 02:22
 20/22 anonim ***** válasza:
9%

És azért, hogy teljes legyen a kép, azt még elárulom (ez is csak saját tapasztalat), hogy azért vannak negatívumok is. Az érett nők bőre már nem olyan, mint a fiatal csajoké, egyáltalán nem az a ruganyos, illatos dolog, hanem keményebb, savanyúbb. A testnedveik sem jó illatúak, mint egy fiatal csajnak, hanem inkább kellemetlen, a nyáluk is savanykásabb, és ott lent pl. egyiket sem tudtam orálisan kényeztetni...

Szóval üdeségben, puhaságban, illatban egy fiatal csajjal nem veheti fel a versenyt egy érett nő, ebben tényleg jobbak a fiatalok. Döntse el mindenki, hogy a fiatalság kell neki, vagy a tapasztalat. Én ma már inkább a fiatalságra szavazok. Engem egy lány hajának illata meg tud részegíteni, egy 40-es nőnél már nincsenek ilyenek. És a másik, hogy a 40-es nő nem tud annyira benedvesedni sem, mint egy fiatal, az aktus néha kellemetlen utóérzésekkel is járt utólag...

Na mindegy, ez is csak az én tapasztalatom, és ez hozzátartozik azért a teljes képhez. Nem tökéletes ám egy érett nő sem az ágyban, de ezek életkori sajátosságok miatt vannak. Döntse el mindenki, mi a jó neki.

2016. febr. 27. 02:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!