Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lehet élvezni a szexet olyan emberrel, akinek a teste nem ideális?
Figyelt kérdés
Szerintem mindenkinek hasonló kép él a fejében a szépről és lássuk be sok ember teste nem szép. Hiába vékony egy nő, ha beesett az arca és pirinyó mellei vannak. Hiába telt egy nő, ha hasa is van mellé. Ugyanúgy hiába vékony egy pasi, ha nulla izma van. Arról meg ne is beszéljünk, ha egy férfi nagydarab, nulla izommal és még szőrös is.2016. febr. 25. 17:04
1/11 anonim válasza:
ha szerelmes vagy belé akkor igen
2/11 anonim válasza:
ízlések és pofonok! Válogatós vagy!
3/11 A kérdező kommentje:
17:06: Ez nem szerelem kérdése...
2016. febr. 25. 17:07
4/11 anonim válasza:
de igen
mert jobb esetbe nem azért szereted mert szép,hanem azért szép mert szereted
5/11 anonim válasza:
Szerelem kérdése is lehet. Ha szeretsz valakit, akkor kell neked, és élvezed a vele való szexuális együttlétet.
6/11 anonim válasza:
ideális test nincs. és ahogy már előttem is mondták, inkább tudnám élvezni egy "nem ideális" testű partnerrel akit szeretek mint egy olyan "tökéletessel" akit nem szeretek.
7/11 anonim válasza:
Én szinte minden vékony csajhoz vonzódom testileg...
8/11 anonim válasza:
nincs olyan hogy nem szép test, hülye vagy.
9/11 anonim válasza:
Azért ne várd már el,hogy mindenki tökéletes legyen.Senki sem az,TE sem.
Egyébként csak addig jó a szex olyannal,aki nem vonzó számodra testileg,amíg szerelmes vagy belé.Amint elszáll a rózsaszín köd,kiábrándulsz belőle és többé már az sem esik jól,ha hozzád ér.
10/11 anonim válasza:
A szép nem szép az relatív.
Aki nekem tetszik,az lehet hogy a többi férfinek meg nem.Mindig van valami kis apróság.Ami miatt ragaszkodunk valakihez,S ez mindenkinél más.
évi1234/17:09-es bejegyzésével én is egyetértek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!