Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi lehet az ok amiért egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet az ok amiért egy szép lánynak még egy kapcsolata sem volt?

Figyelt kérdés
Én nem akarok beképzeltnek tűnni, de elég jó külsőm van ahhoz, hogy felvetődjön bennem ez a kérdés. Valahogy mégsem talál rám a megfelelő ember. Elismerem vannak gondjaim, de kinek nincsenek? Miért nem lép már be valaki jó az életembe?
2016. febr. 24. 19:31
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Az a baj,hogy el vagy szállva magadtól.Ez már most lejött.
2016. febr. 24. 20:02
 12/20 anonim ***** válasza:
24%
El van szállva, priviben váltottam vele egy levelet, azt mondja, halál vagyok, ha nem értem a nonverbális kommunikációt. Gondolom ő a mestere annak a kérdésben felvetett problémát tekintve...:D
2016. febr. 24. 20:10
 13/20 anonim ***** válasza:
0%
"Ha valakinek van annyi magabiztossága,hogy próbálkozik..." Igen,határozottan el van szállva:D
2016. febr. 24. 20:29
 14/20 anonim ***** válasza:
Nekem sincs mar egy ideje. De csak azert mert mindig a hazug faszok talaltak meg. 17l
2016. febr. 24. 20:38
 15/20 anonim ***** válasza:
54%
Ezért elég vicces itt a sok elkeseredett pasi kommentjét olvasni. Röhöghettek a kérdezőn, de sokkal többen röhögnek rajtatok. :)
2016. febr. 24. 20:42
 16/20 anonim ***** válasza:
53%
Tipikus esete vagy annak a fajta nőnek aki azt gondolja a pasi gondolatolvasó .... nem még sajnos nem tartunk ott mint Mel Gibson az onimózus filmben .... Mi kell a nőnek ?? :)
2016. febr. 24. 20:54
 17/20 anonim ***** válasza:
65%
lehet büdös vagy
2016. febr. 24. 20:59
 18/20 anonim ***** válasza:
Az, hogy nem teszel érte, nem a megfelelő dolgokat teszed érte, furcsa elképzeléseid vannak arról, hogyan "kellene" működnie a világnak, azaz a férfinak magától meg kellene jelennie. Növeld az esélyeidet azzal, hogy te keresed meg magadnak és indítod el a dolgot például.
2016. febr. 24. 21:15
 19/20 anonim válasza:

Több ilyen barátnőm van, akik nagyon szépek, jó mell jó segg stb. de egyszerűen... Megszólalnak és ennyi. Nagyon közönségesek, de annyira hogy néha még én is égek velük. Sajnos van ilyen, bár nem tudom te milyen vagy.

21/L

2016. febr. 25. 00:02
 20/20 anonim ***** válasza:
Attól, hogy te szépnek hiszed magad nem biztos, hogy ezt más is így gondolja. Tudod két féle ember létezik, akinek tetszem és akinek szar ízlése van :D
2016. febr. 25. 20:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!