Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idén leszek 21 és még szűz vagyok. Férfiak, ti hogy tekintetek az ilyen nőre?
Figyelt kérdés
2016. febr. 24. 17:14
11/24 anonim válasza:
Jah,ilyenkor a sok kanos elképzel téged egy bombanőként,aki csak azért szűz 21 évesen is,mert a nagy Ő-re vár fehér lovon.Gondolkodjatok már...
12/24 anonim válasza:
Szerintem semmi baj nincs vele akkor veszted ha szeretnéd:)
13/24 anonim válasza:
10
Nőknél sem menő.
11
Erről dumáltam. Persze privátban is elküldtek az anyámba.
14/24 anonim válasza:
Alulról, a lábai közül tekintenék fel rá. :D
15/24 anonim válasza:
Szerintem lányból manapság kb a következők akik szüzek.
Aki tényleg de annyira ronda h bottal se, mélyen vallásos és csak házasság függvényében.
Annyi kitétele van h senki nem megy át a szitán.
Bár mind magányügy.
16/24 anonim válasza:
Nem értek egyet veletek, 18 éves lány vagyok, szűz, és az előző kettőből egyik kategóriába sem tartozom. Nem szégyellem, sokaknak tetszettem már, sokan próbálkoztak is, és tény, hogy az elvárásaim miatt nem engedtem, tény, hogy magasan van nálam a léc, de voltak már páran akik mégis megfogtak, nem feltétlenül adoniszok, de intelligensek, karizmatikusak. Szóval van ilyen is, nem kell egyből skatulyákat gyártani :)
17/24 anonim válasza:
Jaj utolsó és a hatalmas elvárásaidért cserébe mit tudsz nyújtani?
18/24 anonim válasza:
Nem vagyok bányarém, ha erre gondolsz, utolsó :) Csak meg akartam védeni a kérdezőt, ugyanis akármilyen hihetetlen, vannak még igényes nők :)
19/24 anonim válasza:
Egyáltalán nem a külsőre gondoltam.
20/24 anonim válasza:
Van humorérzékem, vidám vagyok és szeretem az embereket, nem vagyok buta. Önéletrajzot nem kérsz? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!