Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek ha egyik ismerős lány meztelen képeit megtalálnátok a népszerű képfeltöltés oldalon, mert véletlen publikusan töltötte fel a képeket?
A történet eleje adott, én szóltam a csajnak, ő pedig felajánlotta, hogy lefekszik velem ha nem szólok senkinek sem a kepékéről amit ugye mások is láthattak.
Ti lefeküdnétek a csajjal? Nem szánalmas egy kicsit?
A csajt ne bíráljátok, mert itt is sokszor előfordul olyan kép ami publikus...
Megjegyzem a képek nagyon tetszenek és a csaj sem ronda!
28F
Hát figyelj, én speciel nem d_gnám meg, mert szeretem a barátnőmet (d_gni) (IS).
26/F
De ha egyedülállóak vagytok, szerintem csak durrbele.
26/F
Én inkább felvállalnám mindenki előtt, hogy Igen feltöltöttem egy képet mert szerintem minden embernek vannak intimebb képei.
Szerintem a lány részéről nagyobb szégyen, hogy csak így felajánja magát. Csak én vagyok olyan, hogy a férfinak ki kell érdemelnie a testemet? Vagy én lennék túl konzervatív?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!