Lányok, ti raktatok már ki magatokról képet képfeltöltés.hu ra?
Figyelt kérdés
mert én már igen, és félek nehogy meglássa valami ismerősöm, hogyan szedhetem le?2016. jan. 24. 15:44
2/5 pinkpancser válasza:
Ha kiraksz egy képet akkor jelöld privátnak,így csak az látja aki linket kap. Persze ha kiadod a linket akkor ki tudja ki kapja még meg :)
3/5 P.O.C. válasza:
Amilyen rakás szar az az oldal, kétlem, hogy 1-2 hónapnál tovább lenne ott elérhető egy kép.
4/5 anonim válasza:
úgy kellet volna ahogy én csináltam,arc nélkül...szereintem is írj az oldal üzemeltetőinek/moderátorainak.
nekérjetek nem küldök.
5/5 anonim válasza:
Aki meztelen képet akar magáról szétkürtölni, az nem gond, de tegye arc nélkül - kortól, nemtől, identitástól függetlenül!
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!